A44 én N44 volgende week drie avonden afgesloten

De snelweg A44 en de provinciale weg N44 zijn volgende week vanuit Leiden richting Den Haag drie avonden en nachten dicht. De afsluitingen zijn van 21.00 uur tot 05.00 uur.

Door

De werkzaamheden aan de A44 hebben plaats tussen het transferium ’t Schouw in Leiden en de kruising met de N14 in Wassenaar. Maandagavond (4 maart) worden twee rijbanen afgesloten. Dinsdag- en woensdagavond gaan alle rijstroken dicht.

Tijdens het werk herstelt Rijkswaterstaat de openbare verlichting. Ook wordt in de middenberm een haag gesnoeid. Deze werkzaamheden maken deel uit van het onderhoudsprogramma dat Rijkswaterstaat dit jaar in Zuid-Holland uitvoert. In totaal gaat het om de renovatie van zo’n 35 wegen en meer dan 80 bruggen, viaducten en tunnels.

Omleidingen tijdens afsluiting A44

Automobilisten die tussen 4 en 6 maart na 21.00 uur vanuit Amsterdam en Leiden richting Den Haag willen, worden omgeleid met gele borden en informatiepanelen. De snelste omleidingsroute naar Wassenaar gaat via de N206 en de N441.

Auto’s naar Den Haag kunnen vanuit Leiden, via de toerit Hoogmade, het beste over de A4 naar Den Haag rijden. ‘Weggebruikers moeten rekening houden met een extra reistijd van tien tot dertig minuten,’ aldus Rijkswaterstaat.

In de nacht van dinsdag 5 op woensdag 6 maart 2019 en van woensdag 6 maart op donderdag 7 maart rijden er richting Den Haag geen bussen over de A44.

Meer informatie leest u op de website van Rijkswaterstaat.

 

 

Standaardportret
Bekijk meer van