Dit zijn de voordelen van een kleine bruiloft

Heb je trouwplannen? Dan komt er een hoop op jou en je partner af. Het plannen van een bruiloft is namelijk een flinke klus. Als jij en je partner verloofd zijn en dus gaan trouwen, is het belangrijk om na te denken over hoe jullie de bruiloft graag zouden willen zien. Gaan jullie voor een grote, of misschien juist wel een kleine bruiloft? Beide bruiloften hebben voordelen te bieden. Neigen jij en je partner meer naar een kleine bruiloft? Dan ben je vast benieuwd naar de voordelen hiervan. Hiervoor ben je hier aan het juiste adres, want in dit artikel sommen wij deze voordelen voor je op.

Partnerbijdrage

Strandpaviljoen La Cantina wil overwinteren

Voor strandpaviljoen La Cantina aan het Zuiderstrand is een splinternieuw en duurzaam onderkomen ontworpen om in de winter te kunnen blijven staan. Maar de gemeenteraad stemde op het laatste moment tegen de realisering ervan.

Eten & Drinken

Vier “gênante” vragen over website ontwikkeling

Het maakt niet uit wat voor bedrijf je hebt, het is altijd handig als je een eigen website hebt. Daarmee ben je namelijk gemakkelijker te vinden door je doelgroep, wat weer een gunstig effect op je omzet zal hebben. Als je een website wil ontwikkelen, moet je wel over een aantal vragen goed nadenken. Misschien vind je het een beetje gênant dat je niet zo goed weet hoe je een goede website moet maken en daarom hebben wij de belangrijkste vragen alvast voor je op een rijtje gezet.

Partnerbijdrage