Hoge prijzen, lage marges: horeca in spagaat

De prijzen in de horeca schieten omhoog, toch heeft de branche het bepaald niet gemakkelijk. “Mensen denken dat het geld hier tegen de plinten klotst, maar daar is totaal geen sprake van.”

Economie

6 musea in Den Haag die absoluut de moeite waard zijn

Den Haag, de hoofdstad van Zuid-Holland en de politieke hoofdstad van Nederland, is een stad die cultuur en geschiedenis ademt. Met statige gebouwen, pittoreske straten en grachten en groene parken biedt de stad een bijzondere stedelijke ervaring. Je vindt er ook talloze interessante musea. Of je nu houdt van kunst, geschiedenis of wetenschap, er is altijd een museum dat past bij jouw interesses. Deze zes musea mag je niet missen.

Partnerbijdrage

Hoe duur is een huisdierenverzekering in Den Haag?

Als je in Den Haag woont en overweegt een huisdierenverzekering af te sluiten voor je geliefde huisdier, is het goed om te weten wat de kosten en dekkingen zijn die je kunt verwachten. Een huisdierenverzekering kan een waardevolle investering zijn om onverwachte medische kosten te dekken. In dit artikel nemen we een kijkje naar de verschillende factoren die de prijs van een huisdierenverzekering beïnvloeden en geven we een overzicht van wat je kunt verwachten qua kosten in Den Haag.

Partnerbijdrage