Hoe weet je welke dakkoffer het beste bij je past?

Een dakkoffer is een uitstekend hulpstuk om makkelijk en met veel spullen op reis te gaan. Het wordt dan ook veelvuldig gebruikt voor wintersport of wanneer je met de auto op vakantie gaat. Welke dakkoffer past het beste bij je en waar moet je op letten bij de aanschaf? Een aantal voorbeelden op een rijtje.

Partnerbijdrage

7 x ideeën voor jouw Bed & Breakfast

In het gelijknamige tv-programma is te zien hoe eigenaren van Bed & Breakfasts elkaars accommodatie testen en elkaar tips geven. Lekkere slow tv voor de neutrale kijker, en voor wie overweegt zelf in de gastvrije verhuur te duiken is het een ware inspiratiebron. Wat zijn de meest voorkomende kritieken, en hoe bied je meerwaarde aan een overnachting onder jouw dak?

Partnerbijdrage

Heb je moeite met het vinden van een stageplek? Dit zijn de mogelijkheden voor jou.

De stage is na het afstuderen het belangrijkste onderdeel van de studie. Je doet er immers veel praktijkervaring op. En je weet wat ze zeggen: het vak leer je in de praktijk. Behalve dat het een ontzettend leuke tijd is, doe je er veel kennis op. En veel studenten geven tijdens hun stage hun visitekaartje af, waardoor ze later in een vaste functie bij het bedrijf kunnen terugkeren.

Partnerbijdrage