Vier nieuwe horecazaken Den Haag (foto’s)

Den Haag staat niet stil op gastronomisch gebied. De culinaire redactie van DHC krijgt vaak de vraag: weten jullie nog leuke nieuwe tentjes? Natuurlijk weten we die! Daarom lichten we er deze week vier uit: Kaai 13, De Asplaag, Krishna Vilas en Bistro Robert.

Eten & Drinken

Aletta Jacobs krijgt standbeeld bij Hofvijver

Voorvechter van vrouwenrechten Aletta Jacobs krijgt een standbeeld bij de Hofvijver. Dit heeft burgemeester Pauline Krikke bekendgemaakt. Het eerbetoon aan Jacobs is de uitkomst van een initiatiefvoorstel van de Haagse PvdA.

Nieuws

Van Aartsen voorzitter Nationale Theater

Jozias van Aartsen zit niet stil na zijn waarnemend burgemeesterschap in Amsterdam. Hij wordt voorzitter van de Raad van Toezicht van het Nationale Theater in Den Haag.

Nieuws

Sinterklaas op weg naar Scheveningen

Hij komt, hij komt. Burgemeester Pauline Krikke en de Spaanse ambassadeur heten Sinterklaas zaterdag welkom in de tweede haven van Scheveningen. Daarna volgt de bekende rijtoer naar de binnenstad.

Citylight

Snorfiets per 2020 naar de rijbaan

Ze zijn vervuilend, vervelend en gevaarlijk. Het liefst wil het stadsbestuur op zo veel mogelijk plekken in de stad snorfietsen van het fietspad weren. Wethouder verkeer Robert van Asten (D66) verwacht dat het per 2020 mogelijk is.

Verkeer