VCA in 1 dag? Zo wordt het appeltje eitje!

Ben je op zoek naar een baan in bijvoorbeeld de bouwsector? Dan is de kans groot dat potentiële werkgevers vragen om een VCA diploma. Het volgen van een VCA cursus en je papiertje halen is dus een goede investering in jezelf.

Partnerbijdrage

Eenvoudig je maximale hypotheek berekenen

Ben je van plan om binnenkort een huis te kopen? Dan zijn er veel zaken die je moet regelen. Je moet natuurlijk nadenken over waar je wilt wonen en of je een huis of appartement wilt kopen. Ook is het een optie om zelf een huis te bouwen, met een groep mensen, bijvoorbeeld. Bovendien moet je je budget weten. De meeste mensen kunnen het bedrag niet in één keer betalen en zullen dus een hypotheek moeten afsluiten.

Partnerbijdrage

Tips voor de aanschaf van rabatdelen

Rabatdelen zijn een essentieel onderdeel geworden van moderne bouwprojecten, zowel voor professionele aannemers als voor doe-het-zelvers. Maar wat zijn rabatdelen eigenlijk en waarom zijn ze zo alomtegenwoordig in de bouwsector? In dit artikel gaan we dieper in op de wereld van rabatdelen, van hun oorsprong en eigenschappen tot hun diverse toepassingen en voordelen.

Partnerbijdrage

De open haard wint aan populariteit

De hoge prijzen voor stroom en gas brengen steeds meer mensen ertoe om een open haard aan te schaffen. Hiermee kun je tijdens koude winterdagen je woonkamer lekker warm stoken. Als je een open haard gebruikt moet je er wel voor zorgen dat je schoorsteen hiervoor geschikt is en dat deze ook regelmatig wordt geveegd, bij voorkeur na afloop van ieder stookseizoen. Daarnaast is het verstandig om adviezen van het RIVM op te volgen. Bij bepaalde weersomstandigheden is het vaak beter om geen houtkachel te stoken. Maar als de omstandigheden het toelaten is het een prima alternatief voor de centrale verwarming of een elektrische kachel.

Partnerbijdrage