Rockband Muse op woensdag 7 juni op Malieveld

De Britse rockband Muse geeft op woensdag 7 juni 2023 een concert op het Malieveld. Volgens concertorganisator Mojo wordt de ‘Will of the People World Tour’ een ‘ongetwijfeld spectaculaire show’.

Door

Het voorprogramma wordt verzorgd door rockduo Royal Blood. De muziek van Muse wordt ook wel omschreven als rock met klassieke en elektronische invloeden. Het trio Matthew Bellamy, Christopher Wolstenholme en Dominic Howard brak begin deze eeuw door met hits als ‘Plug In Baby’, ‘Bliss’ en ‘Hyper Music/Feeling Good’.

De nieuwe tournee staat in het teken van hun negende langspeler ‘Will of the People’. De band bracht deze cd afgelopen augustus uit. Het verhaal gaat dat Warner Records een ‘greatest hits’-album wilde, maar dat de leden van Muse daar niets voor voelden. In plaats daarvan nam het trio een nieuw album op, met sounds die de band door de jaren heen gebruikte.

Muse in Carré

Ter voorbereiding van dit concert geeft Muse op zondag 23 oktober een theatershow in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. Die kaarten zijn reeds uitverkocht.

De kaartverkoop van ‘Will of the People World Tour’ op het Malieveld start vrijdag 16 september om 10.00 uur. De prijs per kaart begint bij 79,52 euro. Woensdag start er al een presale, in deze voorverkoop kunnen mensen met een American Express-creditcard al tickets kopen. En vanaf donderdag start er een voorverkoop voor mensen die zich hebben ingeschreven op de nieuwsbrief van Mojo.

Meer informatie: www.mojo.nl/concerten/muse-malieveld

Wilt u meer Haags nieuws lezen? Klik hier voor alle verkooppunten. U kunt ook een (proef)abonnement nemen. U ontvangt DHC 10 weken voor slechts 10 euro.

Standaardportret
Bekijk meer van