Pendelbus naar ‘prikstraat’ ADO-stadion

Er rijden vanaf nu pendelbusjes tussen de tramhalte Forepark en de vaccinatielocatie bij het Cars Jeans Stadion van ADO Den Haag.

Door

De gemeente laat de pendelbussen rijden omdat de afstand tussen de dichtstbijzijnde halte, waar de Randstadraillijnen 3, 4 en 34 stoppen, en de ‘prikstraat’ op het parkeerterrein bij het stadion relatief groot is: ruim een kilometer. De gratis pendelbusjes rijden niet volgens een vaste dienstregeling, maar wel regelmatig.

Eerste vaccinatielocatie bij ADO-stadion

Op de parkeerplaats voor het Cars Jeans Stadion in Leidschenveen begon de GGD Haaglanden in januari met het inenten tegen het coronavirus. Het was de eerste vaccinatielocatie in Den Haag. Vorige week opende aan de Sportlaan (Vogelwijk) een tweede ‘prikplek’. Deze locatie, in het voormalige HagaZiekenhuis, is bereikbaar met tram 12 (halte Sportlaan) en bus 24 (halte Eksterlaan).

De GGD Haaglanden vaccineert doelgroepen op basis van de landelijke vaccinatiestrategie. Op deze site staat een tijdlijn die aangeeft welke doelgroep wanneer aan de beurt is.

Wilt u meer Haags nieuws lezen? Klik hier voor een (proef)abonnement op Den Haag Centraal. U ontvangt de krant 10 weken voor slechts 10 euro.

 

Standaardportret
Bekijk meer van