Drie weken hinder bij kruising Goudenregenstraat/Segbroeklaan

Automobilisten en fietsers moeten de komende weken rond de Goudenregenstraat en de Segbroeklaan rekening houden met omleidingen en afsluitingen.

Door

Tussen maandag 28 oktober en zaterdag 16 november zijn er werkzaamheden op en rond de kruising Goudenregenstraat/Segbroeklaan. De gemeente richt dit kruispunt opnieuw in om het veiliger te maken voor fietsers.

Zo komt er op de Goudenregenstraat, net voor de splitsing met de Segbroeklaan, een fietsstrook naast de rijbaan. Fietsers kunnen auto’s dan veilig inhalen bij het oversteken. Ook wordt de stoep smaller gemaakt. De fietsopstelplaats die er nu ligt komt wel weer terug in de nieuwe situatie.

Kruising Goudenregenstraat/Segbroeklaan dicht voor fietsers

Tijdens de werkzaamheden kunnen fietsers vanuit de Goudenregenstraat niet rechtsaf naar de Segbroeklaan. De snelste omleidingsroute is via de Hanenburglaan en de Larixstraat.

Auto’s kunnen in de eerste fase van de herinrichting (van 28 oktober tot 13 november) nog wél van het kruispunt gebruikmaken. Van woensdag 13 november 19.00 uur tot en met zaterdag 16 november 06.00 uur is de Goudenregenstraat dicht vanaf Hanenburglaan tot en met de Segbroeklaan. De omleiding voor auto’s voert langs de Laan van Meerdervoort en de De Savornin Lohmanlaan.

De Goudenregenstraat richting de Laan van Meerdervoort blijft wel toegankelijk. De werkzaamheden hebben geen invloed op de dienstregeling van lijn 12.

Dit artikel wordt u gratis aangeboden. Wilt u meer weten over de krant Den Haag Centraal? Klik hier voor een (proef)abonnement en meldt u zich hier aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief.

 

Standaardportret
Bekijk meer van