Ricardo Kishna revalideert bij ADO

Voetballer Ricardo Kishna is tijdelijk terug bij ADO Den Haag, om te revalideren van een langlopende knieblessure.

Door

Voetballer Ricardo Kishna meldde zich begin deze week in Den Haag om zijn revalidatie voor te zetten bij ADO. De 23-jarige Hagenaar staat nog onder contact bij het Italiaanse Lazio Roma, de club die hem vorig seizoen al verhuurde aan de residentieclub. Al in zijn tweede eredivisiewedstrijd voor ADO, nota bene tegen zijn oude werkgever Ajax, raakte de vleugelaanvaller zwaar geblesseerd.

Nieuw contract voor Kishna?

Hij scheurde een kruisband in zijn knie af, waardoor hij al bijna een jaar uit de roulatie is. Hij revalideerde vrijwel het hele vorige seizoen in Den Haag. Door zijn herstel nu in de hofstad voort te zetten hoopt Kishna ‘samen met de medische staf van ADO Den Haag de volgende stap te zetten’. Of dit ook resulteert in een nieuw huurcontract, is nog onduidelijk. ‘ADO Den Haag sluit het niet uit, maar een en ander hangt af van de fitheid van de speler,’ zo meldt de club op haar website.

De transfermarkt voor voetballers is nog tot 1 september open. ADO verloor de eerste twee competitiewedstrijden van dit seizoen en staat nu zestiende in de eredivisie. Vrijdag speelt het team van trainer Fons Groenendijk thuis tegen Fortuna Sittard (20.00 uur). Meer informatie op www.adodenhaag.nl

 

Standaardportret
Bekijk meer van