Ook Stereophonics deze zomer naar Zuiderpark

De Welshe rockgroep Stereophonics geeft op vrijdag 26 juni een openluchtoptreden in het Zuiderpark. De band is dan ‘special guest’ tijdens het dubbelconcert van Kings Of Leon en Snow Patrol. Dit maakte concertorganisator Mojo dinsdag bekend. De kaartverkoop is inmiddels gestart.

Door

Stereophonics is al twee decennia een vaste waarde in het Britse poplandschap. De vier heren scoorden een aantal grote hits, waaronder ‘Maybe Tomorrow’ en ‘Dakota’. Beide nummers stonden in de meest recente editie van de Top 2000. Vorig jaar verscheen het elfde studioalbum ‘Kind’.

De groep onder leiding van zanger Kelly Jones gaf al een keer eerder acte de présence in Den Haag: in 2016 verzorgden de heren uit Zuid-Wales het voorprogramma van Bruce Springsteen op het Malieveld. Niet alleen Stereophonics is toegevoegd aan het programma in het Zuiderpark. De Amsterdamse popgroep Indian Askin gaat de show in Den Haag openen.

Editors

Mojo kondigde eind vorig jaar al het dubbelconcert aan van de Amerikaanse rockband Kings Of Leon en de Noord-Ierse popband Snow Patrol. Toen werd ook al bekendgemaakt dat deze artiesten op 26 juni nog gezelschap zouden krijgen van twee andere bands.

Een dag later, op zaterdag 27 juni, is er een concert van de Engelse alternatieve rockgroep Editors op hetzelfde podium.

Zondag de 28ste heeft de veertigste editie van Parkpop plaats in het Zuiderpark.

Wilt u meer lezen over kunst en cultuur in de Haagse regio? Koop dan donderdag de krant DHC. Klik hier voor alle verkooppunten. U kunt ook een (proef)abonnement nemen. U ontvangt DHC 10 weken voor slechts 10 euro.

Standaardportret
Bekijk meer van