Kings of Leon en Snow Patrol naar Zuiderpark

De Amerikaanse rockband Kings of Leon en de Noord-Ierse popband Snow Patrol komen op vrijdag 26 juni 2020 naar Den Haag, zo heeft concertorganisator Mojo bekendgemaakt.

Door

Beide bands geven een openluchtconcert in het Zuiderpark. De kaartverkoop begint op vrijdag 13 december om 10.00 uur. Kings of Leon, bekend van de hits ‘Sex on Fire’ en ‘Use Somebody’, speelde twee jaar geleden voor het laatst in Nederland. Het kwartet uit de Verenigde Staten stond toen op Pinkpop.

De band Snow Patrol, die dit jaar zijn 25-jarig bestaan viert, kreeg internationale bekendheid dankzij het nummer ‘Chasing Cars’. De heren uit Noord-Ierland speelden eerder dit jaar nog in de Amsterdamse Ziggo Dome.

Kings of Leon en Snow Patrol geven eigen show

Kings of Leon en Snow Patrol geven in Den Haag beide een eigen show. Het zijn niet de enige bands die op 26 juni het podium in het Zuiderpark beklimmen. Begin volgend jaar worden er nog twee namen aan het programma toegevoegd.

Eerder werd voor zaterdag 27 juni een concert van de Engelse alternatieve rockgroep Editors aangekondigd op hetzelfde podium. Weer een dag later, op zondag, heeft de veertigste editie van Parkpop plaats in het Zuiderpark.

Wilt u meer lezen over kunst en cultuur in de Haagse regio? Koop dan donderdag de krant DHC. Klik hier voor alle verkooppunten. U kunt ook een (proef)abonnement nemen. U ontvangt DHC 10 weken voor slechts 10 euro.

Standaardportret
Bekijk meer van