‘Den Haag Inside Out’: lockdown-programma voor jongeren

‘Den Haag Inside Out’. Dat is de naam van een programma dat de gemeente en een reeks organisaties hebben opgezet.

Door

‘Den Haag Inside Out’ is bedoeld voor jongeren ‘om de lockdown in december zo energiek en feestelijk mogelijk door te komen’. Op buitensportactiviteiten voor jongeren tot 18 jaar na, gaat het vooral een online-aanbod.

Zo is er een online muziekfestival waar een keur aan grote en kleinere Haagse partijen aan meewerken. En poppodium Paard biedt een meerdaags muziekprogramma aan, met online optreden van onder andere ‘Vunzige deuntjes’ (hip-hop, r&b en dancehall). Pip Den Haag en Popagenda Scheveningen presenteren Haagse en landelijke acts, zoals Goldband. Vanaf de Pier op Scheveningen presenteren Charly Lownoise en Billy the Kit zich.

Pubquiz tijdens ‘Den Haag Inside Out’

Ook kleinere organisaties met een bereik onder jongeren zijn onderdeel van het festival, zoals Culture Clash 4U. Zij bieden de finale van de Talentenjacht Street Life en de winnende films van het The Hague Film Festival. Er kan ook online worden meegedaan aan een pubquiz of een jamsessie. De complete programmering van ‘Den Haag Inside Out’ is in de loop van volgende week te vinden op www.denhaaginsideout.nl.

Wilt u meer Haags nieuws lezen? Koop dan iedere donderdag de krant DHC. Klik hier voor alle verkooppunten. U kunt ook een (proef)abonnement nemen. U ontvangt DHC 10 weken voor slechts 10 euro.

Standaardportret
Bekijk meer van