Werkzaamheden Delftselaan: omleidingen voor lijn 6, 11 en 12

De tramlijnen 6, 11 en 12 rijden van vrijdag 23 augustus tot en met zondag 1 september een aangepaste route. Vanwege spoorwerkzaamheden aan de Delftselaan zijn er omleidingen rond de Haagse Markt.

Door

Zo rijdt lijn 6 (Leidschendam – Leyenburg) de eigen route van Leidschendam Noord naar de Grote Markt, om vervolgens via de Loosduinseweg naar Leyenburg te rijden (via het traject van lijn 4). Dat betekent dat de haltes Brouwersgracht tot en met Nunspeetlaan komen te vervallen.

Lijn 12

Ook lijn 12 (Duindorp – Station Hollands Spoor) wordt omgeleid. Tussen Duindorp en de Cartesiusstraat rijdt deze tram nog de eigen route. Daarna slaat lijn 12 af de Loosduinseweg op. Via de haltes De la Reyweg, HMC Westeinde, Brouwersgracht, Om en Bij en Vaillantlaan komt de tram bij de Haagse Markt. Daar pakt lijn 12 de eigen route naar Hollands Spoor (HS) weer op.

Lijn 11

Lijn 11 (Scheveningen Haven – Station HS) wordt tijdens de werkzaamheden ingekort. Er komt een tijdelijk eindpunt bij de Loosduinseweg. De haltes Delftselaan tot en met Hollands Spoor vervallen voor lijn 11. De HTM adviseert doorgaande reizigers om op de Loosduinseweg over te stappen op lijn 12, die via de omleidingsroute naar Hollands Spoor rijdt.

 

 

 

Standaardportret
Bekijk meer van