Vakantiepark Kijkduin: populair vakantiepark bij Den Haag

Vakantiepark Kijkduin is één van de mooiste vakantieparken van Roompot en ligt pal achter de duinen van het strand van Den Haag. Deze zomer was het park erg populair.

Door

Vakantiepark Kijkduin is de perfecte plek om natuurlijke rust en ruimte te combineren met de Haagse stadse gezelligheid. Dit hebben ook vele Nederlanders afgelopen zomer mogen ervaren. Vakantiepark Kijkduin was namelijk erg gewild onder Nederlanders de afgelopen twee maanden.

Veel gezinnen met kinderen wisten de bungalows bij Kijkduin te vinden. Wat maakt dit park van zo ideaal? Parkvakanties (specialist in vakantieparken) neemt je mee door drie hoogtepunten van de velerlei faciliteiten die dit groene en autoluwe park te bieden heeft.

1. De Noordzee en het strand op loopafstand

Vanaf Vakantiepark Kijkduin sta je binnen no-time op het Noordzeestrand. Hoe fijn is het om je dag te beginnen met een ochtendwandeling door het mulle zand of een yogasessie te doen terwijl je uitkijkt over de kabbelende golven.

Laurens Taekema van Parkvakanties ligt toe: “Waai uit, laat een vlieger op, bouw zandkastelen met de kids of ga voor meer avontuurlijke actie richting Scheveningen. Struin daar over de pier, maak een ritje in het gigantische reuzenrad of roetsj van de zipline bijvoorbeeld. Een fiets- en wandeltocht door de duinen mag uiteraard ook niet ontbreken. Het buitenleven lonkt hier en is fantastisch!”

2. Een meer dan uitgebreid aanbod aan parkfaciliteiten

Wanneer je op Vakantiepark Kijkduin zelf blijft, hoef je je ook niet te vervelen. Het overdekte zwembad, tal van speeltuintjes en de aanwezigheid van Koos Konijn zijn slechts een greep uit de speelmogelijkheden die er zijn. Voor iedereen is er altijd wel iets te beleven. Knutsel, dans, zing, spring, doe mee aan de diverse sport- en spelactiviteiten, ga lasergamen, ravot in de speeltuin en neem een plons in het water. Na alle inspannende actie smaakt een welverdiende maaltijd natuurlijk nóg lekkerder. Schuif aan in het à la carte restaurant en laat je smaakpupillen verrassen!

3. Fijne variatie aan overnachtingsmogelijkheden

Slapen doe je bij Vakantiepark Kijkduin in een comfortabele bungalow, een warme chalet of een stoere safaritent. De verschillende type accommodaties bieden ruimte aan twee tot acht personen en hebben elk hun unieke kenmerken. Zo beschikt een comfort wellness chalet onder andere over een infraroodsauna en ontbijt je bij de safaritent aan een picknicktafel. Welke accommodatie je ook boekt, je bent verzekerd van alle gemakken én van een fijn buitenverblijf. Want zowel uitzicht op groen, een speeltuintje als de zee behoren tot de mogelijke aangezichten hier.

Je begrijpt dat de combinatie van stad, strand en natuur de klok slaat in deze fraaie regio. Een weldadige vakantiemix als je het aan de Parkvakanties-redactie vraagt. “Je geniet door weer en wind van de veelzijdigheid van het park, zijn omgeving en bent heel snel in ons Koninklijke Den Haag. Vanzelfsprekend zijn op Vakantiepark Kijkduin ook de nodige corona-proof-maatregelen getroffen. Zo geniet je toch van een onbezorgde vakantie in deze bijzondere tijd.” aldus Taekema.

Standaardportret
Bekijk meer van