Talkshow IJspaleis over coalitieakkoord

De laatste editie van de talkshow ‘De Slag om het IJspaleis’ staat in het teken van de nieuwe politieke coalitie.

Door

De laatste editie van de talkshow ‘De Slag om het IJspaleis’ (dinsdag 12 juni) wordt gewijd aan het akkoord van de nieuwe politieke coalitie die de stad vanaf donderdag 7 juni bestuurt.

De presentatoren Ivar Lingen en Theodore Pronk spreken in de Centrale Bibliotheek met Richard de Mos, Rachid Guernaoui (Groep de Mos/Hart voor Den Haag), Boudewijn Revis (VVD), Robert van Asten (D66) en Arjen Kapteijns (GroenLinks) over hun keuzes voor de stad.

Wat mogen Hagenaars verwachten van het nieuwe college op het gebied van woningbouw, duurzaamheid, mobiliteit, economie en veiligheid? Er is ook gelegenheid voor het publiek om vragen te stellen aan de college-architecten.

Karsten Klein

Deze kunnen worden aangemeld via de Facebook-pagina van Debatmeester. Tevens is er een interview met vertrekkend CDA-wethouder Karsten Klein. Verder wordt gesproken met Jacob Snijders, voorzitter van het Wijkberaad Bezuidenhout, over hoe zijn in deze krant gelanceerde initiatief voor een ‘leefbaarheids-effectrapportage’ is doorgedrongen tot het stadhuis.

De bijeenkomst op 12 juni is de laatste aflevering van een serie van acht talkshows die Stichting Debatmeester heeft georganiseerd in samenwerking met Den Haag Centraal. Het overkoepelende thema vormden de gemeenteraadsverkiezingen.

‘De Slag om het IJspaleis’, dinsdag 12 juni, 18.00-19.00 uur, Centrale Bibliotheek.

Standaardportret
Bekijk meer van