Talkshow IJspaleis over nieuw stadsbestuur

Dinsdag 10 april is het weer zover: de zesde editie van de politieke talkshow ‘De Slag om het IJspaleis’. Onderwerp: de onderhandelingen over een nieuw stadsbestuur.

Door

Na de verkiezingen van 21 maart is het nu wachten op een nieuwe college van B en W. Met wethouder Tom de Bruijn (D66) wordt gesproken over de kunst van het onderhandelen en het sluiten van compromissen. De Bruijn was in 2014 als formateur betrokken bij de totstandkoming van de samenwerking tussen D66, VVD, PvdA, Haagse Stadspartij en CDA.

Met Kim Schofaerts (MKB Den Haag), Heleen Weening (Duurzaam DH) en Peter Heskes (gemeentelijk ombudsman) wordt onderzocht hoe het nieuwe stadsbestuur vooruitgang kan boeken op het gebied van dienstverlening, duurzaamheid en ondernemerschap. Den Haag Centraal-columnist Marcel Verreck levert weer een van zijn gekruide bijdragen.

De Slag om het IJspaleis is een initiatief van stichting Debatmeester (Ivar Lingen en Theodore Pronk), die samenwerkt met de weekkrant Den Haag Centraal.

De Slag om het IJspaleis, dinsdag 10 april, 18.00 – 19.00 uur, Centrale Bibliotheek aan het Spui (eerste etage); www.debatmeester.com
Standaardportret
Bekijk meer van