Prins Clauslaan meerdere keren per dag afgesloten

Het verkeer rond de Prins Clauslaan (Bezuidenhout) moet tot en met vrijdag 1 maart rekening houden met afsluitingen en omleidingen.

Door

De Prins Clauslaan wordt deze week en volgende week acht keer per dag afgesloten in verband met bouwwerkzaamheden.

De verkeersstops duren enkele minuten en hebben plaats op werkdagen tussen 06.00 en 07.00 uur en tussen 09.30 en 15.30 uur. Op zaterdag 23 februari zijn er ook onderbrekingen. Dan in de avonduren: tussen 18.00 en 23.00 uur. Het verkeer kan tijdens de afsluiting van de Prins Clauslaan gebruikmaken van adviesroutes. Deze staan aangegeven op de borden in de omgeving.

Fietsers en voetgangers worden vanaf de Bezuidenhoutseweg via de Adelheidstraat en de Juliana van Stolberglaan omgeleid.

Grotiustorens naast Prins Clauslaan

De Prins Clauslaan, die tussen de Bezuidenhoutseweg en het Prins Bernhardviaduct parallel ligt aan de Utrechtsebaan, wordt afgesloten vanwege de bouw van de Grotiustorens. Dit zijn twee hoge woontorens die pal naast het Centraal Station komen te liggen.

De gemeente plaatst deze weken stalen platen van 18 meter lengte in de grond. Omdat deze door een hijskraan over de laan worden getild, wordt de weg uit veiligheidsoverweging regelmatig afgesloten.

Meer informatie: www.wijbouwen.nu

 

 

Standaardportret
Bekijk meer van