Golden Earring weer op Live on the Beach

Ook Anouk voor de tweede keer naar strandfestival.

Door

Een herhaling van zetten. Net als twee jaar geleden geeft Golden Earring een concert op het tweedaagse strandfestival Live on the Beach. Op donderdag 6 september speelt het Haagse rockkwartet op het podium nabij het noordelijk havenhoofd. Het is de tweede keer dat Golden Earring een show verzorgt op Live on the Beach, dat dit jaar zijn lustrum viert.

Golden Earring-drummer Cesar Zuiderwijk: “Voor ons blijft het Scheveningse strand een te gekke plek om te spelen. De laatste keer in 2016 ging het dak eraf en het moet wel heel raar lopen als dat nu niet weer gaat gebeuren.” Het voorprogramma van Golden Earring wordt verzorgd door de Haagse popband Friends of the Family. De voorverkoop voor het concert van Golden Earring start donderdag 1 maart om 10.00 uur.

Anouk

Al eerder maakte de organisatie bekend dat op de tweede festivaldag (vrijdag 7 september) Anouk acte de présence geeft op het Scheveningse strand. Ook voor de Haagse zangeres is het een weerzien met de branding. Zij verzorgde vorig jaar al het afsluitende optreden van Live on the Beach. Anouk: “Dit was een bijzondere ervaring. Ik heb er ook nu weer ontzettend veel zin in om samen met mijn band op het Scheveningse strand op te treden.” Rondé speelt in het voorprogramma van Anouk. Deze band timmert momenteel aan de weg met even dansbare als aanstekelijke radiopop. De voorverkoop voor Anouks show is inmiddels begonnen.

Tijdens eerdere edities speelden ook de Haagse rockband Di-rect en popzanger Marco Borsato

Live on the Beach, donderdag 6 september en vrijdag 7 september, 17.00 uur. Prijs per dag: 37,50 euro. Meer informatie: www.liveonthebeach.nl

Wilt u meer lezen? Neem dan een abonnement op DHC.

Standaardportret
Bekijk meer van