StationsHuiskamer: ontspannen en ontmoeten

De StationsHuiskamer voelt als een verlengstuk van je eigen huis. Of je nu op zoek bent naar een gezellige plek om te werken of bij te praten met een vriend of vriendin, hier ben je aan het juiste adres. Kies een comfortabel plekje uit en bestel eten en drinken bij de counter.

Door

Service

Je kunt niet alleen lekker eten en drinken bij de StationsHuiskamer. Om jouw bezoek zo aangenaam mogelijk te maken kun je verschillende services gebruiken. Maak bijvoorbeeld gebruik van het gratis wifi netwerk zodat je jouw mail kunt checken, kunt werken of studeren. Na het inloggen kom je terecht op de website waar je in kunt checken. Heb jij een tijdje in de trein gezeten en is je telefoon leeggelopen? Je kunt deze gewoon gratis opladen in de opladers van de StationsHuiskamer. Er zijn opladers van verschillende merken die je vindt aan de lange donkerbruine tafel. Terwijl jij aan het wachten bent op de trein kun je ook een krantje lezen, zodat de tijd voorbij vliegt. Links en rechts van de counter vind je alle actuele reisinformatie van de NS. Ook hangt er een grote klok, zodat jij de tijd niet vergeet. Heb je opeens haast en moet je weg? Dan kun je jouw kopje koffie of thee gewoon to-go meenemen. De dekseltjes liggen al klaar!

Werkplekken

De werkplekken in de StationsHuiskamer zijn ideaal voor remote werknemers, freelancers, studenten en andere mensen die kunnen werken waar ze willen. Diverse plekken in de huiskamer zijn voorzien van een stopcontact zodat jij overal kunt gaan zitten met jouw laptop. Daarnaast kun je gebruikmaken van de gratis wifi zodat je in een levendige omgeving kunt werken of studeren zo lang je wilt. Doordat je zelf jouw hapjes en drankjes afhaalt bij de counter hoef je niet om de zoveel tijd iets te bestellen, wat prettig is voor studenten met een klein budget. Het is een goed idee om een aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten als je buiten de deur werkt of studeert. Deze verzekering heb je nodig als je iets van een ander beschadigt, bijvoorbeeld doordat je jouw kopje koffie omstoot over de laptop van je buurman.

Makkelijk bereikbaar

Je vindt de StationsHuiskamer op de eerste verdieping. Zodra je de trein uitloopt kun je hier terecht voor een kopje koffie of je kunt comfortabel wachten tot je trein vertrekt in de huiskamer. De StationsHuiskamer heeft ruime openingstijden van 07.30 uur tot 20.00 uur van maandag tot en met vrijdag en van 10.00 tot 19.00 uur in het weekend. Nadat je jouw dagje uit op een ontspannen manier bent begonnen, kun je vanaf Den Haag Centraal eenvoudig diverse bezienswaardigheden in de stad bezoeken en de Haagse horeca ontdekken.

 

 

Standaardportret
Bekijk meer van