Stalen binnendeuren, een aanwinst voor het hele huis!

De laatste jaren zien we dat ze telkens meer in verschillende huizen voorkomen: stalen binnendeuren met glas. Het geeft het hele interieur een boost. Het maakt niet uit wat voor interieur je ook hebt, stalen deuren hebben altijd zowel aanvullende praktische als esthetische waarde. Ze zorgen voor de inval van meer daglicht, betere isolatie en het design is in alle gevallen tijdloos. Stalen deuren passen in ieder huis.

Door

Staal geeft een strakke look

Op zoek naar inspiratie voor een strakker interieur? Dan ben je op zoek naar stalen deuren. Stalen binnendeuren geven  het interieur direct een strakkere look. Je kunt met het plaatsen van een enkele stalen deur de uitstraling van het gehele interieur veranderen.

Een grotere ruimte

Doordat er in stalen deuren een grote hoeveelheid glas verwerkt zit krijg je te maken met meer lichtinval. Dit zorgt voor een ruimtelijker gevoel en een groter uitziende ruimte. Je creëert meer transparantie. Je kunt ook bepaalde vertrekken zoals een werkplek, open keuken, badkamer of slaapkamer afsluiten met een stalen deur, zonder dat je daarbij op ruimtelijkheid inlevert. Het open effect blijft met stalen deuren altijd gewaarborgd.

Iedere woonstijl krijgt een boost

We benoemden het net al even kort, stalen deuren zijn tijdloos en passen bij iedere woonstijl. Vaak worden stalen deuren enkel geassocieerd met industriële en moderne woonstijlen. Echter, stalen deuren passen in iedere woonstijl. Of je nu van een ouderwetse, Scandinavische, basic of moderne woonstijl houdt. Stalen deuren zijn op dat gebied universeel en passen perfect in ieder interieur. Daarnaast kun je stalen deuren op maat laten maken. Wanneer je dat doet dan kun je jouw deuren precies zo laten maken zoals jij dat wilt.

Praktische voordelen

Met stalen deuren in huis kun je zelfs op de energierekening besparen! Stalen deuren kennen namelijk een goede isolerende waarde. Ze zorgen ervoor dat in de winter de warmte in de ruimte blijft, en in de zomer zorgen ze ervoor dat de warmte niet naar binnen komt. Dit geldt voor zowel een pui als een binnendeur. Door deze isolerende waarde is het dus mogelijk op de energierekening te besparen.

Stalen deuren zijn inderdaad een redelijke investering. Het is echter dus wel een investering die zichzelf ook echt terugverdient.

Goed voor het hele huis

Stel, je hebt al een stalen deur die een afscheiding vormt tussen twee vertrekken. Hoe mooi zou het zijn de deuren eromheen hierbij te betrekken? We begrijpen dat je denkt, een glazen deur voor een badkamer of een toilet? Geen zorgen. Wanneer je stalen deuren op maat laat maken kun je de deuren aan laten passen wanneer dat nodig is, zodat iedere deur gewoon past bij de ruimte waarvoor je hem wilt toepassen.

De beste stalen binnendeuren

Waar vind je de beste stalen deuren? Het is uiteraard het beste wanneer stalen deuren precies zijn zoals jij ze graag ziet. Daarom zijn stalen deuren op maat van MetalWorxx dé oplossing! Je kunt per direct een offerte aanvragen waar je tot in detail aangeeft hoe jouw stalen deuren er uit moeten komen te zien. Van taatsdeuren tot schuifdeuren tot draaideuren tot een stalen schuifpui, alles is mogelijk bij MetalWorxx!

Nog niet helemaal zeker van je zaak? Dan kun je gerust contact op nemen. De medewerkers van MetalWorxx voorzien je gerust van vrijblijvend en gedetailleerd advies over wat het beste is in jouw situatie.

Standaardportret
Bekijk meer van