Betaalde enquêtes invullen als bijbaan

Geld verdienen waar en wanneer jij dat wilt én bijdragen aan de toekomst van bekende bedrijven en merken. Klinkt dat je als muziek in de oren? Dan is het invullen van betaalde enquêtes echt iets voor jou. Door mee te doen aan betaalde enquêtes voorzie je bedrijven van zeer waardevolle informatie over hun producten en diensten.

Door

Daarnaast bezorg je jezelf een (bij)baan met een hoop vrijheid en (erg) fijne verdiensten. Wil jij betaalde enquêtes invullen als bijbaan? Lees dan snel verder!

Werken waar en wanneer jij dat wilt

Er zijn weinig werkzaamheden zo flexibel als die je online kunt uitvoeren. Voor mensen die op zoek zijn naar een (bij)baan met een leuk inkomen én een hoop vrijheid, zijn betaalde enquêtes een ideale optie. Als je voor een onderzoekspanel gaat werken, mag je namelijk zelf weten wanneer je tijd vrijmaakt om de vragenlijsten in te vullen, waardoor je zelf kunt bepalen waar en wanneer je werkt.

Wie kan betaalde enquêtes invullen?

Ben jij iemand met een sterke mening? Zie jij vaak waar verbeterpunten liggen en wil je bedrijven en merken helpen door die aan te wijzen? Lijkt het je daarnaast fijn om vanuit huis te werken wanneer het jou uitkomt? Dan is het invullen van enquêtes dé bijbaan voor jou. De enige eis die veel onderzoekspanels stellen, is dat je minimaal 16 jaar oud moet zijn. Ben je dat? Dan kun je vandaag nog beginnen met het invullen van betaalde enquêtes.

Hoeveel verdien je met betaalde enquêtes?

Hoeveel je met betaalde enquêtes kunt verdienen, is afhankelijk van verschillende factoren. Allereerst is het slim om je niet tot slechts één panel te beperken. In plaats daarvan kun je beter lid worden van meerdere onderzoekspanels, zodat je aan meer onderzoeken mee kunt doen. Meer onderzoeken = meer inkomen. Als je je inschrijft bij de beste enquête sites en actief meedoet aan de beschikbare onderzoeken, kun je tot wel enkele honderden euro’s per maand (bij)verdienen.

Waar vind je betaalde enquêtes?

Om toegang te krijgen tot de enquêtes, dien je je aan te melden bij een of meer onderzoekspanels. Als lid van zo’n panel kun je deelnemen aan de beschikbare onderzoeken en op die manier geld verdienen. Voordat je je zomaar bij de eerste beste enquête site aanmeldt, is het belangrijk om te checken of die website wel betrouwbaar is. Veel gedoe? Nee hoor. Op Enquêteplein.nl vind je een duidelijk overzicht van de beste onderzoekspanels van dit moment.

Betaalde enquêtes invullen

Betaalde enquêtes worden uitgezet om informatie te krijgen over bepaalde producten of diensten. Om dit soort enquêtes in te kunnen vullen, dien je 16 jaar of ouder te zijn. Voor het meedoen aan een online onderzoek ontvang je een vergoeding. Wie actief deelneemt aan beschikbare onderzoeken, en zich inschrijft bij de beste enquête sites van dit moment, kan tot wel enkele honderden euro’s per maand (bij)verdienen. Op Enquêteplein.nl vind je een overzicht van de beste én meest betrouwbare enquête sites, waardoor je vandaag al kunt beginnen met het invullen van de enquêtes.

Standaardportret
Bekijk meer van