The Commons, nieuwe hotspot aan de Hoefkade

Elke dag een French Martini of een Whiskey Sour voor vijf euro

Door

Bar en restaurant The Commons (ontbijt, lunch en diner), gevestigd naast The Student Hotel, is dé nieuwe hotspot aan de Hoefkade. Craig Cunningham, die jarenlang nauw samenwerkte met Jamie Oliver, is verantwoordelijk voor het eet- en drankgedeelte. “Je kunt hier eten aan de bar, aan ronde tafels, in uitnodigende ‘diner booths’ of aan de pizza-bar. Alles staat zo opgesteld dat je makkelijk met je buren in gesprek komt.”

Op de kaart staan op ‘shared dining’ geïnspireerde gerechten met wereldwijde invloeden. Denk aan een Scandinavisch vispotje, geroosterde bloemkool van de Balkan, Indiase jalfrezi en een all-American cheeseburger. Op de cocktailkaart vind je een Italiaanse negroni, een Japanse perfect matcha en een Polynesische tiki naughty.

Elke dag is er een 5@5 cocktail hour van 17.00 tot 19.00 uur waar liefhebbers voor slechts vijf euro een French Martini of een Whiskey Sour kunnen bestellen. The Commons heeft ook vestigingen in Amsterdam, Rotterdam en Maastricht.

The Commons, dagelijks open van 07.00 tot 00.00 of (donderdag, vrijdag en zaterdag) 01.00 uur, Hoefkade 11. Meer informatie: www.thecommonsrestaurant.com

Bekijk meer van