DHC-videoserie: raadslid Jelle Meinesz geeft inkijkje in drukke leven

In samenwerking met Debatmeester lanceert DHC een videoproject over Haagse politici. In de serie ‘Raad en Daad’ vertellen zij over hun achtergrond en drijfveren.

Door

De filmpjes portretteren ieder een raadslid of fractievertegenwoordiger van één van de vijftien Haagse partijen. Op een plek die voor hen van betekenis is, vertellen zij over hun achtergrond, hun politieke drijfveren en het leven als lokaal politicus.

 

 

Kortom, de persoon achter het raadslid. Zo praat Leonie Gerritsen (Partij voor de Dieren) tussen de katjes van de Dierenambulance over haar activisme, treffen we scheidingsbemiddelaar Geert Tomlow (50Plus) in zijn praktijk en bezoeken we met Kavish Partiman (CDA) de bijzondere hindoetempel in Laak.

 

Ik denk dat ik wel honderdtwintig uur maak per week
Jelle Meinesz, raadslid Hart voor Den Haag/Groep de Mos

 

In de eerste aflevering geeft Jelle Meinesz een inkijkje in zijn drukke bestaan als vloer- en tapijtboer én raadslid van Hart voor Den Haag/Groep de Mos. “Ik denk dat ik wel honderdtwintig uur maak per week.”

Iedere maandag verschijnt een aflevering op deze website en de sociale-mediakanalen van DHC: YouTube, Facebook en Twitter. Ook kunt u de filmpjes zien via onze nieuwsbrief, waarop u zich hier kunt aanmelden. De presentatie is in handen van Ivar Lingen (Debatmeester) en Jeroen van Raalte (DHC).

Standaardportret
Bekijk meer van