Welke kleine accessoires kun je meenemen of dragen op Koningsdag?

Ben jij dit jaar van plan om er een schitterende Koningsdag van te maken en wil je er op en top uitzien? Dan is het wellicht verstandig om je in te lezen over alle mogelijkheden op het gebied van kleding en accessoires. Het is natuurlijk erg belangrijk dat je iets van oranje draagt op deze bijzondere dag.

Door

Je kunt er ook voor kiezen om iets met de Nederlandse vlag te doen. Op Koningsdag zie je namelijk genoeg mensen met een leuk Nederlands vlaggetje van de Vlaggenclub in de hand. In deze blog vertellen we je graag meer over alle mogelijkheden die er zijn, zodat jij de best passende accessoire kunt kiezen voor een onvergetelijke Koningsdag.

De Nederlandse vlag op een stokje

De Nederlandse vlag als accessoire voor in de hand kan worden gebruikt door jong en oud. Dat maakt deze accessoire ook zo populair. Het is een relatief lichte accessoire die je gemakkelijk kunt meenemen. Veel kinderen lopen tijdens Koningsdag met een Nederlands vlaggetje in de hand. Verder kunnen zulke vlaggetjes ook gebruikt worden als versiering voor in de tuin. Je kunt de vlaggetjes bijvoorbeeld in een bloempot steken. Het is ook mogelijk om de vlaggetjes te monteren op een fiets of een auto. Doordat de vlaggetjes op een stokje op meerdere manieren kunnen worden ingezet, zijn deze vaak erg gewild op Koningsdag!

Een oranje krans voor om je nek

Ga je liever voor een leuk accessoire dat je kunt dragen of om kunt doen? Dan is de oranje slingerkrans een goede keuze. Deze slingerkrans kan op diverse manieren worden gedragen. De meest gebruikte manier is het dragen van de slingerkrans om de nek. Je kunt er ook voor kiezen om de krans een aantal keer om de pols heen te wikkelen. Hierdoor ontstaat er een leuk oranje armband. Verder kun je de oranje krans ook vastmaken aan diverse kledingstukken. Veel mensen kiezen voor de oranje krans vanwege het lichte gewicht en de multifunctionaliteit.

Oranje pruiken of hoeden

Wil je echt opvallen tijdens Koningsdag? Kies dan voor een gekke pruik of een opvallende hoed. Misschien ben je wel van plan om jezelf geheel in het oranje te kleden tijdens deze feestelijke dag. Dan kan een oranje pruik zeker goed van pas komen. Kies je liever voor een accessoire dat je gemakkelijk op en af kunt zetten? Dan is een hoed of een pet een goed idee. Er zijn allerlei verschillende soorten hoeden verkrijgbaar. Hierdoor is er voor ieder wat wils. Er bestaan zelfs hele grote hoeden met teksten en afbeeldingen erop. Draag je liever een pet? Dan kun je er ook voor kiezen om een oranje pet te dragen. Met deze hoofdaccessoires weet je in ieder geval dat je opvalt!

 

 

Standaardportret
Bekijk meer van