Welke containers kan je allemaal huren?

U bent van plan flink te verbouwen, dan is er veel grofvuil en materiaal om af te voeren. Waar laat u dat? In een container natuurlijk. Een verbouwing kost al genoeg, daarom wilt u niet te veel kwijt zijn aan het afvoeren van afval.

Door

U wilt dus een container huren, dat staat vast. Maar daarmee bent u er nog niet. Bij De Brug Containers heeft u namelijk keuze uit een groot assortiment aan de meest uiteenlopende containers. Het is maar net welk exemplaar het best past bij uw wensen. Wij zetten met plezier de mogelijkheden voor u op een rijtje.

Deze containers kunt u huren

Wat bent u van plan af te voeren door middel van een container? En welke soort afval denkt u vooral te moeten vervoeren? Het zijn enkele vragen die voorafgaan aan de keuze van uw container. Wanneer u puingroenafval of bouw- en sloopafval heeft, is de inzet van een container altijd een goed idee. Deze categorieën worden onderverdeeld in kleinere klassen. Denk hierbij aan grofvuil (huisraad), hout of grond. Tevens kunt u diverse afmetingen selecteren. De meest gangbare afmetingen zijn drie tot tien kubieke meter. U bepaalt welke container u wilt huren en wij komen hem op het gewenste tijdstip brengen. De prijs van de container geldt voor het all-in huren van een container voor vier weken. Is de container vol? Dan vult u eenvoudig het ophaalformulier in en wij komen de volle container afhalen. Hierbij hoeft u niet eens aanwezig te zijn! Wanneer u toch meer afval had dan u van tevoren had ingeschat, kunt u gerust een nieuwe container huren. Deze verruilen wij met het gevulde exemplaar. Let er wel op dat u de container op de juiste manier vult, er mogen geen onderdelen uitsteken. Zonde als de chauffeur moet wachten tot de container wel goed is beladen en hij kan gaan rijden, want voor ieder uur dat hij moet wachten wordt € 90,- exclusief btw per uur in rekening gebracht.

De klantenservice staat voor u klaar

Wij kunnen ons voorstellen dat u niet dagelijks een container huurt. Hierdoor wordt het inschatten van de grootte van de container en de tijd die u nodig hebt om hem te vullen wellicht wat lastig. Gelukkig staan onze specialisten voor u klaar om u hierbij van advies te voorzien. Heeft u daarom hulp nodig bij het vinden van de meest geschikte container om uw afval op de goede manier te laten afvoeren? De experts van De Brug containers staan voor u klaar om u te voorzien van passend advies en antwoord op uw vragen. Op die manier weet u zeker dat u straks de juiste container op de juiste plaats heeft staan. Daarnaast kunt u op onze website terecht. Hier vindt u de veel gestelde vragen van onze andere bezoekers. Bent u na het lezen van de FAQ nog niet voldoende geïnformeerd? Dan staat het u vrij om ons te bellen tijdens kantooruren. Onze specialisten zijn te bereiken op 085 003 0311. Ook wanneer u al gebruikmaakt van een van onze containers en nog vragen heeft, kunt u contact opnemen met de klantenservice.

Standaardportret
Bekijk meer van