Wat zijn de voordelen van bedrukte bidons?

Het beste dat u voor uw bedrijf kunt doen, naast het bouwen van een geweldig product en het bieden van uitzonderlijke service, is investeren in de publiciteit ervan. Moderne marketingkanalen en -technieken hebben in de loop der jaren veel vooruitgang geboekt. Promotionele artikelen zijn desondanks alsnog zo’n fenomeen waar bedrijven enthousiast over zijn.

Door

Hiervoor kun je onder andere bidons bedrukken met het logo van je onderneming, al kun je ze natuurlijk ook laten bedrukken met het logo van ADO Den Haag. Als ondernemer zijn bedrukte bidons echt een aanrader, onder meer vanwege de onderstaande voordelen. 

Bidons bedrukken omdat ze betaalbaar zijn

Bidons zijn goedkoop. Het laten bedrukken is ook goedkoop. Er is een breed scala aan bidons, van goedkope plastic bidons tot roestvrijstalen bidons, en mensen uit alle lagen van de bevolking gebruiken ze. Je kunt elke bidon selecteren aan de hand van je budget en deze op maat laten bedrukken met je logo, merknaam en relevante marketingboodschap. Ze zijn dan ook relatief veel goedkoper dan andere advertentievormen zoals tv-, radio- en gedrukte advertenties. Je kunt bovendien profiteren van de bidons om je boodschap naar zoveel mogelijk mensen te verspreiden. Geef ze dus bijvoorbeeld gratis mee bij een aankoop bij je winkel of deel ze uit op straat.

Bidons bedrukken omdat ze milieuvriendelijk zijn

Verpakte plastic waterflessen voor eenmalig gebruik zijn natuurlijk zeer schadelijk voor het milieu, vooral als ze in de natuur terecht komen. Op maat gemaakte bidons zijn gemaakt van herbruikbare, recyclebare materialen en daarom dus milieuvriendelijk. Door reclame te maken met deze flessen, verminder je het gebruik van plastic flessen voor eenmalig gebruik, wat een boodschap is dat je geeft om het milieu en de gemeenschap waarin je leeft. Tegenwoordig vinden steeds meer mensen dit belangrijk, waardoor er een grote groep consumenten is die als ze de kans krijgen alleen maar kiezen voor bedrijven die letten op het milieu. Jij zult hierdoor dus normaal gesproken meer klanten krijgen.

Bidons bedrukken omdat ze langdurig gebruikt worden

In tegenstelling tot plastic flessen die gevuld zijn met water voor eenmalig gebruik, die na gebruik meestal worden weggegooid en dus nooit weer gebruikt worden, gaat een bedrukte bidon lang mee. Ze kunnen worden hergebruikt, opnieuw gevuld en blijven heel lang bij klanten. Mensen zullen je product lange tijd gebruiken zonder het bewust te beseffen, waardoor ze direct ook andere mensen blootstellen aan je merk. Dit levert je dus ook weer meer klanten op naar alle waarschijnlijkheid. Een bidon is dus een stuk milieuvriendelijker dan plastic flesjes voor eenmalig gebruik, maar ze zijn ook nog eens duurzamer doordat ze langer gebruikt worden.

Bidons bedrukken omdat ze je bedrijf adverteren

Mensen dragen elke dag een bidon waar ze ook gaan, naar kantoor, school, naar de sportschool, joggen, wandelen, enz. We willen immers overal kunnen genieten van water zodat we niet uitdrogen. Dit houdt in principe in dat je merk elke dag wordt blootgesteld aan talloze oogbollen. Bovendien zijn ze van nature herbruikbaar. Van al deze voordelen zul je dus kunnen profiteren als je eerst een kleine investering doet, wat zich hoe dan ook zal terug betalen. Bidons bedrukken is daarom zonder twijfel een goed idee als ondernemer in Den Haag.

Standaardportret
Bekijk meer van