Wat is nou de juiste keuze?

Je wilt altijd de juiste keuze maken bij het vernieuwen van uw interieur.
Daarbij komt natuurlijk veel kijken. Ook is het aanbod raamdecoratie wat in Nederland wordt aangeboden vrij fors. Dus hoe maakt u de juiste keuze voor uw huis? En hoe selecteert u exact het product wat zowel stijlvol als efficiënt moet zijn?

Door

We denken bij raamdecoratie snel aan gordijnen, aan rolgordijnen. Gordijnen zijn natuurlijk een gemakkelijke oplossing voor brede kozijnen en ramen. Maar het oog wil ook wat en een modern, urban of landelijk interieur kan perfect werken met een frisser, moderner en wat stijlvoller type raambekleding!

 

Wat kunnen wij hierin betekenen voor u?

Wij van de jaloezieën fabriek bieden niet alleen een ruim assortiment op maat gemaakte lamellen, maar geven u ook nog eens geheel vrijblijvend advies op maat. Onze eerste tip is om u eens in te lezen over de voordelen van volledig gemotoriseerde houten Jaloezieën.  Met een simpele druk op de afstandsbediening of door op uw app op uw smartphone of tablet te klikken, kan u 1 of meerdere jaloezieën bedienen. En daarbij houdt het niet op! Met onze nieuwste collectie Abachi kunt u houten jaloezieën tot wel 420 cm breedte zowel met als zonder motor in huis halen!

 

Juiste houtsoort voor de gewenste breedte

Abachi hout is een perfect type hout wat zeer geschikt is om extra brede ramen en kozijnen te bedekken. Combineer dit met 1 van onze motoren en bedien vanuit uw stoel of vanaf uw bank al uw raamdecoratie in huis! Stel gerust een vraag via ons contactformulier en laat een expert van Jaloezieën-Fabriek.nl u helpen bij het maken van de juiste keuze voor uw ramen. Want geen enkel raam of interieur hoeft er hetzelfde uit te zien! Wij bekleden graag volledig op maat. 

 

Waar moet ik aan denken bij houten jaloezieën?

U moet niet alleen een keuze maken of u wel of niet voor een motor kiest. U moet de kleur kiezen van de prachtige Abachi lamellen, de exacte maat binnen of buiten de nis. U kan ook kiezen om een mooie ladderband te bestellen voor uw houten jaloezie. Standaard is de bandbreedte 25 mm maar op verzoek is 38 mm leverbaar. Moet de houten extra brede jaloezie buiten de nis geplaatst worden, dan kunt u ook nog eens een profiel krans bestellen om zo niet alleen de voorkant, maar ook de zijkanten van de bovenbak mooi af te dekken! Neem snel een kijkje op de Abachi extra breed productpagina en bestel vandaag nog een gratis kleurstaal! 

Standaardportret
Bekijk meer van