Tips bij het vinden van het ideale bed

U bent aan het rondkijken naar een nieuw bed maar weet niet zo goed waar u op moet letten. Voor u het weet heeft u een bed gekocht wat eigenlijk te duur is en niet eens zo lekker ligt. Wij helpen u graag dat te voorkomen!

Door

Een goede nachtrust is voor iedereen een must. Wanneer u iedere morgen fris en fruitig naast uw bed wilt staan dan heeft u een goed en comfortabel bed nodig.

Heeft u wel eens aan een boxspring gedacht?

 Meer en meer mensen kiezen voor een boxspring vanwege de stoere robuuste, maar tegelijkertijd ook luxe, uitstraling. Daarnaast is een boxspring duurzaam en gaat zomaar 20 jaar mee. Tegenwoordig is een boxspring ook een stuk betaalbaarder geworden en dat maakt het makkelijker om te kiezen voor een boxspring in plaats van een traditioneel bed met lattenbodem.

Let wel op het volgende wanneer u een boxspring gaat kopen:

Omdat een boxspring een slaapkamer wat makkelijker vult, zeker voor het oog, is het belangrijk de juiste maten op te nemen zodat het bed goed in uw slaapkamer past.

Een bedbodem van een boxspring is standaard gemaakt van stof, wat zorgt voor de heerlijk zachte en luxueuze uitstraling, maar het kan uitermate vervelend zijn voor mensen met een huisstofmijtallergie. Heeft u daar last van? Dan is het goed mogelijk te kiezen voor een leren variant.

Een matras in combinatie met het extra topmatras, zorgt voor het zachte comfortabele gevoel. Let er wel op dat er verschillende soorten matrassen zijn, veelal uitgevoerd in koudschuim of traagschuim. Laat u goed informeren welke variant voor u goed is.

Vergelijk prijzen! Een boxspring bij Beddenleeuw is bijvoorbeeld al beschikbaar vanaf € 229,- voor een instapmodel. Wanneer u meer opties wilt of bijvoorbeeld een elektrisch verstelbaar bed wilt dan neemt de prijs uiteraard toe.

Het ideale bed moet er goed uit zien, heerlijk slapen en mooi binnen uw budget passen.

Daarom is een goede voorbereiding het halve werk! Met onze tips kunt u hopelijk de juiste keuzes maken om de komende 20 jaar heerlijk uitgerust wakker te worden.

Standaardportret
Bekijk meer van