The Hague’s Finest: Kaarsen van Elate & Co

The Hague’s Finest is een lokaal warenhuis dat meer dan 125 Haagse merken vertegenwoordigt. In deze rubriek laten we je kennismaken met de experts, kunstenaars en genieën uit onze stad die producten maken waar je mondhoeken direct van gaan krullen.

Door

Met de hand geschonken, zonder gevaarlijke gifstoffen. Kaarsen waarvan je al hoopt dat ze lang meegaan, omdat ze zo lekker ruiken. Heb jij even geluk. Want wat begon als een eigen project in de keuken, groeide uit tot een bedrijf met een echte werkplaats in Wassenaar. De missie: geurkaarsen met meer branduren, gemaakt op een duurzame manier. Moeder Lotte houdt zich bezig met het maakproces, dochter Clara verzorgt de designs. Een creatieve familie met hart voor de natuur.

Want de meeste kaarsen zijn helaas niet zo onschuldig als ze lijken. Dat kan beter. Bij Elate & Co worden de ingrediënten zorgvuldig uitgekozen. Geuroliën zonder gifstoffen, en alleen de allersterkste lonten. De koolzaadwas wordt in Europa verbouwd waardoor de basis voor de kaars van de milieuvriendelijkste oorsprong is. Extra schoon en brandt langer!

Op de woonafdeling van onze winkel aan de Venestraat 20 vind je de collectie. Die bestaat uit zowel diner-, sier- als geurkaarsen. Kleurrijke lichtpuntjes in originele vormen. Uiterst geschikt om cadeau te geven, of om een ruimte mee op te vrolijken!

Kaarsen

Schelpkaars

Deze schelpkaars is met de hand geschonken en brandt 10 tot 15 uur. Verkrijgbaar in mint, peach en yellow. €14,00

Eerst proeven dan geloven? The Hague’s Finest is een winkel met alleen Haagse producten. Ontdek de beste Haagse producten in de winkel op Venestraat 20!

Standaardportret
Bekijk meer van