Procedures om het uiterlijk van je gezicht te verbeteren

Je huid- en lichaamscontouren kunnen er vermoeid en versleten uit gaan zien naarmate je ouder wordt. Er zijn verschillende procedures die kunnen helpen het uiterlijk van je gezicht te verbeteren. Er zijn veel manieren om huid- en lichaamscontouren op elke leeftijd te verbeteren.

Door

Rimpels, verslapte huid en overtollig vet kunnen worden behandeld met Botox-injecties, een facelift of fillers. Ooglidcorrectie, laserresurfacing, microdermabrasie of neklift zijn allemaal opties voor diegenen die hun ogen of nek willen aanpakken. Een neuscorrectieprocedure is ook beschikbaar voor personen die het uiterlijk van hun neus willen verbeteren.

Facelift

Facelift is een chirurgische ingreep die de huid van je nek en gezicht lift en strakker maakt. Het kan worden gedaan om het uiterlijk van je nek en gezicht te verbeteren, evenals om de algehele vorm van je gezicht te verbeteren.

Botox injecties

Botox, een gezuiverd eiwit dat de spieren tijdelijk ontspant en wordt gebruikt om rimpels en fijne lijntjes te behandelen, kan ook worden gebruikt om migrainehoofdpijn, overmatig zweten en spierspasmen te behandelen. Botox wordt in het voorhoofd of andere delen van het gezicht geïnjecteerd om rimpels glad te strijken door de spieren te ontspannen die ervoor zorgen dat deze rimpels verschijnen. De injecties duren ongeveer 10 minuten en vereisen geen verdoving. Je kunt een licht prikkend gevoel krijgen als ze worden toegediend. Botox duurt meestal drie tot acht maanden of langer als je erg dikke gezichtsspieren hebt. Omdat de resultaten zeer variabel zijn op basis van hoeveel Botox je lichaam in de loop van de tijd opneemt, duurt het een paar weken voordat jij en je arts hebben bepaald wanneer je kan terugkomen voor de volgende behandeling

Huidvullers

Huidvullers kunnen worden gebruikt om gezichtslijnen, plooien en rimpels te behandelen. Ze worden meestal via microcanules of een injectienaald in de huid geïnjecteerd, waarbij een injector een injectiespuit vasthoudt en deze in het gewenste gebied injecteert. De procedure wordt vaak uitgevoerd door een arts of verpleegkundig onder plaatselijke verdoving.

Ooglid operatie

Een bovenooglidlift is een procedure die een slappe huid of overtollig vet rond de ogen aanpakt. De procedure kan ook worden uitgevoerd om hangende oogleden te verbeteren, waardoor je wallen onder je ogen kunt krijgen. Er zijn twee soorten ooglidliften, namelijk ooglidcorrectie en bovenste ooglidcorrectie. Beide soorten procedures duren ongeveer een uur en vereisen anesthesie zodat je tijdens de operatie slaapt. Na deze operatie kun je je energieker voelen, omdat je ogen niet meer zo vermoeid zijn.

Standaardportret
Bekijk meer van