Op vakantie in Nederland: 5 locaties voor alle leeftijden

Het is niet altijd eenvoudig om vakantiebestemmingen te vinden die geschikt zijn voor alle leeftijden. Maar wist je dat er heel wat vakantiehuizen Nederland zijn waar je met de hele familie naartoe kunt? Van baby tot opa en oma: iedereen kan er zich thuis voelen. En dat is je natuurlijk wat je wilt tijdens een vakantie met een grote groep. Ga je ook met z’n allen op vakantie? Deze 5 locaties zijn voor alle leeftijden.

Door

Tip 1: Waddeneiland Texel

Texel is altijd populair voor een vakantie in Nederland geweest voor jong en oud. Huur een vakantiehuis 10 personen op Texel en iedereen van de familie heeft gegarandeerd plezier. En dat is niet zo vreemd, want je kunt er van alles doen. Van lekker uitgaan, op het strand liggen en winkelen, tot bijzondere musea bezoeken, uit eten en fietstochten maken door de mooie natuur. Het Juttersmuseum en zeehondenopvang Ecomare zijn goed voor een uitje waar iedereen van kan genieten.

Tip 2: Noord-Holland

Nog voor je bij Den Helder de veerboot neemt naar Texel, is er ook een leuke vakantie in Nederland te beleven. De provincie Noord-Holland heeft het allemaal: cultuur, natuur, strand grote steden en kleine dorpen. Terwijl de tieners een dagje gaan shoppen in Amsterdam kunnen ouders met de kleintjes naar het strand of een speelparadijs. En de volgende dag lekker met z’n allen naar het Zuiderzee Museum.

Tip 3: Noord-Brabant

De Brabantse gezelligheid opzoeken, wie wil dat nou niet? In deze provincie kun je prachtige steden bezoeken om cultuur te snuiven, te shoppen of een van de vele restaurantjes uit te proberen. Maar je vindt er ook heel veel natuurschoon om te ontdekken. Voor elk wat wils, dus!

Tip 4: Zeeland

Met de hele familie naar Zeeland voor een vakantie in Nederland is een absolute must. Je zult je verbazen hoeveel leuk er te doen is, zowel voor jong als oud. Kleine musea bezoeken, zeehonden spotten tijdens een boottocht, lekker naar het strand, shoppen in een van de grotere steden, … Alles kan!

Tip 5: de Veluwe

Laatste tip van vakantiehuizen Nederland staat op de Veluwe. Voor quality time met de hele familie. Je logeert er in een mooi vakantiehuis 10 personen, bijvoorbeeld in een boerderij, op een landgoed of in een recreatiepark. De keuze is enorm! En vanuit jullie mooie vakantiehuis kun je de ene dag naar het zwembad en de andere dag lekker de natuur in, wandelend of op de fiets.

Standaardportret
Bekijk meer van