Hét speelgoed van 2020….hét speelkleed van Den Haag!

Den Haag Centraal – Het leukste speelgoed voor jouw kind, kleinkind, neefje of nichtje in 2020 is het speelkleed van jouw eigen stad Den Haag.

Door

Geen oubollig saai speelgoed meer bij jullie thuis maar een leuk, leerzaam en herkenbaar speelkleed met meer dan 20 iconen en de kleinste details uit de stad. Je blijft er naar kijken!

Opgroeien met je eigen stad!

Al veel ouders en grootouders in Den Haag hebben dit originele speelkleed in huis gehaald. City-Play, de producent van het speelkleed, houdt de oplage wel beperkt. “Het moet een origineel en uniek product blijven, nu en in de toekomst. Het is hierom dan ook echt een cadeau voor dit jaar”. Daarnaast is met zijn flinke afmeting het speelkleed van Den Haag niet alleen het leukste maar ook het grootste cadeau in de zak van Sinterklaas of onder de kerstboom.

Een leuke actie met plezier voor twee

Naast hét speelkleed van Den Haag heeft City-Play ook het speelkleed gemaakt van het Circuit van Zandvoort. Hoe gaaf is dat, met Max mee racen nu en volgend jaar bij de F1 race op het Circuit. Goed nieuws want City-Play heeft momenteel een leuke actie. Heb je niet één maar twee leuke kinderen in de familie en kan je niet kiezen welk speelkleed jij wilt? Nu krijg je bij aankoop van het speelkleed van Den Haag 50% korting op het speelkleed van het Circuit van Zandvoort, dubbel plezier!

Gegarandeerd een schot in de roos

Het speelkleed is 130 x 160 cm groot, heeft een anti-slip onderzijde en is zacht van boven. Het kleed is makkelijk schoon te houden en het materiaal is recyclebaar. Ben je niet tevreden, dan mag je gewoon je speelgoed gratis retourneren, City-Play draagt namelijk het webshop keurmerk waardoor je verzekerd bent van een veilige aankoop. Je steunt met je aankoop ook een goed doel. Van ieder speelkleed gaat er €1,- naar een lokaal goed doel.

Direct het speelkleed bestellen of alle details bekijken? Ga dan snel naar

https://www.speelkleed.nl/alle-speelkleden/speelkleed-den-haag/

Standaardportret
Bekijk meer van