Grootse plannen voor nieuwbouw in Rijswijk

Eigentijds wonen tussen groen. Dat kan met de toekomstige plannen voor nieuwbouw in Rijswijk zowel midden in het stadscentrum als aan de rand van de stad.

Door

Met de toekomstige plannen voor nieuwbouw Rijswijk zijn er nieuwe kansen op de woningmarkt om te wonen tussen groen, in zowel het stadscentrum als aan de rand van Rijswijk. De gemeente zet namelijk, samen met betrokken makelaars uit de regio, in op eigentijdse nieuwbouwplannen. Met ruim 300 appartementen, hofwoningen en een villapark wordt het woningaanbod in de regio uitgebreid met diverse typen nieuwbouwwoningen.

Nieuwbouwproject binnenkort in de verkoop

Wie een nieuwbouwwoning in Rijswijk wil bemachtigen moet tijdig reageren op nieuw aanbod en weten wat er in de toekomst op de planning staat. Zo gaat binnenkort nieuwbouwproject Hof van Rijswijk in de verkoop, een eigentijdse woonlocatie met zowel appartementen als ruime woningen.

Dit project wordt gerealiseerd in het oude winkelcentrum in de Bogaard, waar in een levendige omgeving wonen, werken, winkelen en ontspannen hand in hand moet gaan. Naar verwachting zal de verkoop medio 2022 starten.

Uniek aan de locatie is dat alle woningen van het complex gesitueerd zijn om een groene, besloten binnentuin. Deze is exclusief voor bewoners om kinderen veilig te laten spelen in een oase van groen. Ook kunnen er in de gemeenschappelijke groentekas groentes verbouwd worden.

Toekomstige nieuwbouw aan de rand van Rijswijk

Met de luxe nieuwbouw van Villapark Eikelenburgh aan de rand van Rijswijk keren buitenplaatsen terug. Om deze buitenplaatsen stond Rijswijk vroeger bekend. Dit waren in de 17e eeuw voornamelijk plekken waar stadsmensen dichtbij huis konden genieten van meer rust, ruimte en landelijke ingrediënten.

Komend jaar komt de kans om te wonen in zo’n populaire, moderne buitenplaats terug! De unieke locatie van dit nieuwbouwproject biedt een groene en rustige omgeving om te wonen. Deze woningen worden ontworpen in geliefde jaren dertigstijl met een moderne twist. Zo worden deze nieuwbouwhuizen gasloos gebouwd.

Om op de hoogte te blijven van deze projecten kun je je melden bij het online nieuwbouwplatform www.nieuwwonendenhaag.nl. Dit is een collectief van makelaars uit de regio om het huidige en toekomstige aanbod in de regio, waaronder nieuwbouw in Rijswijk kenbaar te maken.

Standaardportret
Bekijk meer van