Groepsreizen voor singles en koppels

Zin om mee te gaan met een georganiseerde groepsreis?

Door

Je hoeft hierdoor zelf niets te regelen, maar geniet volop van een welverdiende actieve vakantie. Groepsreizen zijn niet bedoeld om te dienen als gelegenheid om te daten of voor het vinden van een nieuwe liefde. Het kan er uiteraard wel uit voortvloeien. De insteek is echter het samenkomen van gelijkgestemden die willen genieten van een vakantie in een Europees land of daarbuiten. Zonder dat je zelf hoeft te bedenken hoe je de vakantie wenst in te vullen, kun je je eenvoudig aanmelden voor een georganiseerde vakantie. Zo hoef je niet alleen op vakantie, maar kunt eenvoudig aansluiten bij een bestaande groep. Samen beleef je alle activiteiten die zijn bedacht en bezichtig je kenmerkende bezienswaardigheden van het land waarnaar je afreist.

Groot gezelschap met gedeelde ervaringen

Bij noSun worden verschillende groepsreizen aangeboden, waaruit je een keuze kunt maken. Wil je op kanotocht tijdens een kampeerreis door zweden?  Of lijkt het je leuk om te gaan langlaufen door Oostenrijk? Dan is dit allemaal mogelijk in een gezellig en omvangrijk gezelschap. Je hoeft je enkel maar aan te melden en je koffer in te pakken. De vakanties zijn geheel voor jou georganiseerd, waardoor je je nergens zorgen over hoeft te maken. Met een groot gezelschap beleef je unieke avonturen, waardoor het niet verwonderlijk is dat er waardevolle vriendschappen uit voortkomen. Het schept toch een band om dit samen te beleven, waardoor mensen die in eerste instantie onbekenden waren, nu dierbare bekenden worden. Gezelligheid en samen met elkaar optrekken zorgt voor blijvende herinneringen, die voor altijd waardevol blijven.

Actieve reizen in groepen

Bij groepsreizen ligt de nadruk op actieve en outdoor reizen. Samen met een groot gezelschap ontdek je unieke plekken van de wereld en kun je genieten van natuurschoon en mooie omgevingen. Daarnaast word je uit je comfortzone getrokken, tijdens actieve bezigheden. Bereid je voor op uitdagende opdrachten, excursies en activiteiten. Wanneer je enkel tot rust wilt komen door urenlang op een mooi strand te liggen bakken, dan is een groepsreis wellicht niet geschikt voor jou. Bestemmingen waarbij je gaat mountainbiken, rockclimbing, wandelen en overige activiteiten gaat verrichten, liggen in het verschiet. Je gaat werkelijk de natuur in en ontdekt welke survival skills je bezit. Uiteraard kun je bouwen op een team aan mede-avonturiers die je hier doorheen trekken. Samen kijken jullie terug op een onvergetelijke ervaring en heb je tal van actiefoto’s om jouw avontuur mee te bewijzen.

Bestemmingen voor vakanties

Bij georganiseerde groepsreizen bezoek je de beste buitenlandse bestemmingen voor vakanties. Je zult je optimaal vermaken, waarbij je je geen moment verveelt. Er is een ruim aanbod aan georganiseerde vakanties waaruit je kunt kiezen. Uiteraard kun je ook verschillende vakanties over jaren met elkaar afwisselen, om de meest geweldige ervaringen te beleven. Er is ruime keuze, waarbij je verschillende landen kunt bezoeken. Je beleeft een actieve vakantie, waarbij je enkel hoeft op te dagen. Alles wordt voor je geregeld, zodat je hier zelf geen omkijken naar hebt.

Standaardportret
Bekijk meer van