Goede kinderopvang in Den Haag? Geen probleem!

Wanneer je kinderen hebt, dan is de kans groot dat je het liefst de hele dag bij ze bent. Lekker met ze knuffelen, spelen en leuke dingen doen als knutselen en hutten bouwen in het park. Dat is echter niet voor iedereen weggelegd: er moet immers ook nog gewerkt worden. Nu je zoveel mogelijk thuis aan het werk bent, is dat misschien nog te combineren, maar echt ideaal is het natuurlijk niet. Het is dan beter om op zoek te gaan naar een goede kinderopvang. Zo kom jij aan je werk toe, hebben je kinderen een geweldige dag en kunnen jullie ‘s avonds, in het weekend en op vrije dagen samen quality time doorbrengen. Het is dan wel van belang dat je een kinderopvang weet te vinden waar je kinderen zich fijn voelen en waar jij een fijn gevoel bij hebt. Woon je in Den Haag of Scheveningen? Dan is Villa Bloom, met locaties in Den Haag en Scheveningen misschien wel de kinderopvang die jij zoekt.

Door

Meer dan alleen maar “de oppas”

Kinderopvang Den Haag en Kinderopvang Scheveningen zijn meer dan alleen maar een oppas waar je je kinderen naartoe brengt. Bij deze locaties, in Den Haag maar liefst 4 stuks, wordt echt aandacht besteed aan jouw kind(eren). Ze leren hier van alles, op motorisch maar ook op sociaal gebied en zijn hier meer dan welkom. De kinderopvang is opgedeeld in 4 groepen: baby’s, peuters, 2-3 jarigen en 3-4 jarigen. Met de kinderen wordt gespeeld, ook zo vaak mogelijk buiten, en ze krijgen, op hun eigen niveau, activiteiten aangeboden. Natuurlijk mag een gezonde, biologische maaltijd tussen de middag niet ontbreken.

Ook tweetalige kinderopvang is mogelijk

Vind je het belangrijk dat je kind tweetalig wordt opgevoed, bijvoorbeeld omdat jij en je partner uit verschillende landen komen of omdat jullie tijdelijk als expats in Nederland zijn, dan kun je kiezen voor Kinderopvang Bezuidenhout. Op deze locatie wordt net zo fijn gespeeld en gegeten en zijn de leeftijdsgroepen hetzelfde als op de andere locaties. Het grote verschil is dat deze locatie uitgaat van een tweetalig programma. Zo kun je je kind nog beter voorbereiden op, bijvoorbeeld, de Internationale School.

Met een gerust hart je kinderen naar de opvang

Je wilt niets liever dan je kinderen gelukkig zien. Door je kinderen naar de kinderopvang in Den Haag of Scheveningen te brengen zorg je daarvoor. En niet alleen voor je kinderen is dit een fijne plek. Je kunt je kinderen hier met een gerust hart brengen en ze, na een dag werken, weer blij ophalen. Bij deze kinderopvang is iedere dag een feestje!

Standaardportret
Bekijk meer van