Dit zijn de beste kantoorruimtes die je kunt huren in Den Haag

Huren kan handig zijn als je een ondernemer bent en in deze stad woont. In sommige gevallen hoef je dit niet te doen aangezien je het werk ook vanuit huis kunt doen. Dit is bijvoorbeeld het geval voor zzp’ers en freelancers.

Door

Eigenaren van grote bedrijven zullen toch echt een kantoorpand moeten huren. Een kantoorruimte huren in Den Haag behoort tot de mogelijkheden. In deze Nederlandse stad vind je veel kantoorruimtes die op het moment nog niet verhuurd zijn. In dit artikel kun je daar een paar voorbeelden van vinden.

Zuid Hollandlaan 7

Aan de rand van het centrum bij het Malieveld kun je bijvoorbeeld een kantoorruimte huren in het gebouw aan de Zuid Hollandlaan 7. Dit kantoor ziet er geweldig uit, net zoals de inrichting van het pand. Bovendien mag je zelf bepalen hoe je je gehuurde kantoorruimte in dit gebouw in Den Haag wilt inrichten. Hierdoor kun je de ruimte echt op maat maken voor je bedrijf. Daarnaast zijn er ook nog eens veel belangrijke faciliteiten aanwezig in dit kantoorpand, waarbij je onder meer kunt denken aan bekabeling, stopcontacten en tussenwanden. Bovendien kun je hier gebruik maken van draadloos internet.

Spui 1

Als je op zoek bent naar een kantoorpand in het midden van het centrum van Den Haag dan is deze optie zeker een aanrader. Dit is namelijk gevestigd tegenover het Binnenhof, dus het gebouw ligt echt in het centrum van de stad. Het adres van de kantoorruimtes die je hier kunt huren is de Spui 1, wat zonder twijfel een unieke locatie is. Bovendien is het een prachtig pand dat bestaat uit meerdere etages. De kantoorruimtes die gehuurd kunnen worden, zitten op de derde verdieping. Dit kun je bereiken met de lift en is een paar jaar geleden volledig gerenoveerd.

Anna van Buerenplein 41

Een andere goede optie in het centrum van Den Haag is het kantoorgebouw dat zich bevindt aan het Anna van Buerenplein 41. Hierin zitten zowel flexibele werkplekken als individuele kantoorruimtes. Het kantoor biedt dan ook volledig ingerichte kantoorruimtes aan de huurders. Bovendien is in dit pand ook een receptieservice gevestigd, net zoals lunch voor gasten, wifi internet en lekkere koffies en cappuccino’s. Dit wordt stuk voor stuk verzorgd op maat, jij kunt je dus volledig focussen op je bedrijf als je ervoor kiest om een kantoor te huren in dit gebouw.

Grote Marktstraat 47

Ook kun je nog een flexibel kantoor huren aan de Grote marktstraat 47. Dit ligt in het dynamische centrum van Den Haag en biedt diverse prachtige kantoorruimtes aan. Deze kantoren zijn allemaal voorzien van veel comfort en faciliteiten. Het grenst bovendien aan de binnentuin, dus je hebt een mooi en rustgevend uitzicht als je door de ramen kijkt terwijl je aan het werk bent. Daarnaast ben je hier ook nog eens heel goed bereikbaar voor zowel je werknemers als je klanten. Bovendien is het in dit kantoorpand mogelijk om gebruik te maken van glasvezel.

Standaardportret
Bekijk meer van