De zomer van autodelen: Den Haag doet mee!

Autodelen zit flink in de lift. En met goede redenen: deelauto’s zorgen voor meer ruimte in jouw wijk, minder files en CO2 emissie, en meer verbondenheid in de maatschappij. Dus goed voor het klimaat en jouw straat. Den Haag heeft autodelen volledig omarmd. En jij kunt daar ook aan bijdragen.

Door

Maar wat is autodelen precies? Het is een concept uit de deeleconomie. Mensen met een auto kunnen deze verhuren aan mensen uit hun buurt die een auto nodig hebben. Zoals voor een autovakantie, verhuizing of een weekendje weg. Dat verhuren gaat eenvoudig en veilig via een autodeelplatform, zoals SnappCar.

Op SnappCar vind je duizenden auto’s: verhuisbusjes, oldtimers, gezinsauto’s, Tesla’s, cabrio’s en alles wat daartussen zit. Wil je bijvoorbeeld een auto huren in Den Haag dan kun je al binnen een paar minuten jouw ideale auto vinden. En het mooie is dat deze all-risk verzekerd zijn en met andere voordelen zoals pechhulp komen. Een deelauto huren is ook goedkoper dan via een traditionele verhuurmaatschappij. Dat is toch handig om te weten als je deze zomer besluit om op autovakantie te gaan.

Heb je een auto en kun je deze zomer wel wat extra inkomsten gebruiken? Dan kun je uiteraard ook je auto verhuren. Je zult zien dat er in Den Haag volop vraag is naar een deelauto.

Heb je nog geen auto maar ben je het aan het overwegen? Dan heeft SnappCar een nieuw concept: SnappCar Private Lease. Daarmee heb je alle voordelen van private leasen: een laag maandbedrag, inclusief verzekeringen, onderhoud en reparaties. Maar daar bovenop kun je je private leaseauto verhuren op de dagen dat je ‘m zelf niet nodig hebt. En dat kan al snel oplopen tot €350 extra bijverdiensten per maand. Bekijk hier de Private Lease aanbiedingen en zie welke auto bij jou past.

Deel ook mee deze zomer en probeer autodelen eens uit. Autodelen in Den Haag: goed voor jou, je straat en het klimaat.

Standaardportret
Bekijk meer van