De strandvlag als ware eyecatcher

Met een strandvlag kun je jouw onderneming of evenement op een simpele manier extra laten opvallen. Het maakt niet uit of je dit product wilt gebruiken voor binnen of voor buiten, de beachvlag zal niet snel over het hoofd worden gezien. Je kunt hem meerdere evenementen gebruiken, waardoor het een unieke uitkomst is voor jouw bedrijf of evenement. Ontdek hieronder de veelzijdigheid van de beachvlag!

Door

Opvallende uitstraling

Of je nou op zoek bent naar een rechte vorm of een druppelvorm, beachvlaggen zijn er in verschillende maten bij drukkerijen. De bedrukking op de vlag kun je helemaal naar je eigen wens ontwerpen. Als je kiest voor een eenvoudige en tijdloze print, kun je de vlag jarenlang gebruiken om aandacht te trekken op het strand, tijdens evenementen, beurzen, festivals en op andere locaties binnen of buiten. Ook is drukwerk op een beachvlag geschikt om dagelijks te gebruiken in openbare ruimtes.

Het maakt niet uit welk formaat jouw voorkeur heeft, met een strandvlag creëer je een niet te missen boodschap voor bezoekers en voorbijgangers. De reclame op ooghoogte bereikt dus niet alleen je doelgroep, maar ook mensen die langs het evenement of jouw bedrijf komen. Dit type drukwerk is daarmee een opvallende aankleding voor op verschillende plekken.

Stevig aan de grond

Een vlag vangt vaak aardig wat wind. Dit komt natuurlijk doordat deze op een hoogte staat en erg licht van gewicht is. Om ervoor te zorgen dat een vlag goed blijft staan, wordt de vlag bevestigd aan een stevige stok die op een voet wordt geplaatst. De voet en stok zorgen ervoor dat de vlag stevig aan de grond blijft staan. Door dit sterke materiaal is het mogelijk om de beachvlaggen op iedere ondergrond te plaatsen.

Naast een stevige stok en voet, is het ook belangrijk dat het drukwerk is gemaakt van sterk materiaal. Door het gebruik van hoogwaardige materialen zoals satijnachtig, winddoorlatend glanspolyester, kun je jarenlang met de reclame-uiting doen. Het materiaal is in combinatie met hoogwaardige druktechnieken bij printshops ideaal als budgetvriendelijke vorm van reclame.

Kosten besparen

Met een beachvlag als drukwerk kun je jarenlang vooruit als je kiest voor een print die tijdloos is en past binnen de huisstijl van je bedrijf of evenement. Je bespaart daarmee eenvoudig kosten, zonder dat je inlevert op het maken van reclame-uitingen. De kwalitatieve vlag wordt in veel gevallen geleverd met een stok en hoes. Monteer het gemakkelijk op diverse ondergronden en maak gebruik van een beachvlag als uniek promotiemateriaal voor jouw onderneming.

Standaardportret
Bekijk meer van