Via Providercheck.nl ruim €200 per jaar besparen op internet en tv!

Vandaag hebben we weer een leuke tip voor je klaarstaan. We vertellen je graag hoe jij ruim €200 per jaar kunt besparen op tv en internet.

Door

We vertellen je graag hoe jij ruim €200 per jaar kunt besparen op tv en internet. Doe de postcodecheck via vergelijkingssite Providercheck.nl en ontdek direct alle aanbiedingen op jouw adres. Want welkomstkorting bieden aan nieuwe klanten, daar zijn providers dol op. En dat is zonde om te laten liggen natuurlijk!

Neem je huidige abonnement onder de loep

Zit je al jarenlang aangesloten bij dezelfde aanbieder voor internet en tv en wordt dat maandbedrag steeds weer van je rekening afgeschreven zonder dat je er nog naar op of om kijkt? We raden je aan om je huidige abonnement eens onder de loep te nemen. Als trouwe klant betaal je namelijk vaak de volle mep voor je abonnement. Door over te stappen krijg je het eerste (half) jaar korting die oploopt tot wel €20 per maand.

Dat internet vergelijken hoeft je geen uren te kosten, want via Providercheck.nl hoef je slechts je postcode in te vullen. Scheelt jou weer heel wat tijd met het afstruinen van verschillende websites. Je ziet namelijk een compleet overzicht van alle aanbiedingen van diverse providers.

Overstapservice en gratis aansluitkosten

Ook het overstappen hoeft je geen uren te kosten. De meeste providers bieden namelijk een gratis overstapservice. Je hoeft dan slechts je gegevens in te vullen en je nieuwe provider zorgt ervoor dat je huidige abonnement wordt opgezegd. Ook worden de aansluitkosten in de meeste gevallen vergoed. Door de overstapservice zit je geen dag zonder internet en tv.

Sneller internet voor een lagere prijs

Tegenwoordig zijn we met steeds meer apparaten verbonden en dat kan ervoor zorgen dat de snelheid per apparaat afneemt. Door die aantrekkelijke welkomstaanbiedingen kan het zomaar zijn dat jij voordeliger internet kunt krijgen en dat ook nog eens met een hogere upload- en downloadsnelheid.

Ook kun je door de postcodecheck meteen zien of er al glasvezel beschikbaar is op jouw adres. In een aantal wijken van Den Haag is KPN reeds begonnen met de uitrol en naar verwachting zal het glasvezelnetwerk in de randstad snel toenemen (al lijkt het nog wel wat vertraging op te lopen). Even checken dus of jij het al kunt laten aansluiten.

Pak ook een gratis tv-pakket mee

Bij die aantrekkelijke welkomstkortingen houdt de pret overigens nog niet op. Providers hebben namelijk ook nog toffe extra’s voor je in petto. Online.nl verrast je bijvoorbeeld met gratis Apple Airpods 2 en toegang tot Starzplay, FilmBox en Canal+ films en series. Ziggo geeft je 2 SmartWifi pods en toegang tot Replay TV cadeau. T-Mobile en Youfone bieden ESPN Eredivisie bij het afsluiten van een abonnement.

Deze extraatjes, alsook de kortingsbedragen zijn aan verandering onderhevig, dus het kan goed zijn dat de ene aanbieder op dit moment de beste keuze is, terwijl volgende maand een ander met een beter aanbod komt. Advies is in ieder geval om eens te kijken wat je kunt besparen. Neem in je keuze ook die gratis extra’s mee, want zo kun je van de andere kant bijvoorbeeld weer besparen op die kosten die je normaal voor een streamingsdienst zou hebben. We wensen je veel succes met vergelijken en hopen dat je veel voordeel pakt!

Standaardportret
Bekijk meer van