Wijn zonder kater

The Hague’s Finest is een lokaal warenhuis dat meer dan 125 Haagse merken vertegenwoordigt. In deze rubriek laten we je kennismaken met de experts, kunstenaars en genieën uit onze stad die producten maken waar je mondhoeken direct van gaan krullen.

Door

Niks, noppes, nada. Geen enkel spoor van alcohol te vinden. Maar wel een bruisend karakter. De alcoholvrije wijnen van het Haagse merk VINADA doen precies dát wat je verwacht van een glas bubbels. Maar dan verantwoord. Goed voor je dry welke-maand-het-ook-is, lang uitgestelde goede voornemens óf gewoon als afwisseling. ‘Ben je zwanger?’ Of: ‘Moet je nog rijden?’ Vragen onder het kopje veel gesteld. Geen alcohol dagelijks meer drinken of gewoon een dag overslaan, is iets waar steeds meer en meer mensen voor kiezen. Zo ook Maker Jessica, maar ze miste een goede alcoholvrije wijn op de markt. Zo een die lijkt op alcoholhoudende wijn, maar die zonder de kater komt. Dus besloot ze deze in 2017 zelf te gaan ontwikkelen. Bruisende en alcoholvrije wijnen die zijn gemaakt met welbekende wijndruiven, en die dus verrassend dicht bij de smaak komen van wijnen met alcohol. Proef zelf de Chardonnay-, Tempranillo Rosé- of Airén-bubbels van VINADA!

Wijn

Airen (75cl) smaakt naar citrus en appel en heeft zijn oorsprong in het Spaanse wijngebied La Mancha. Prijs: € 9,95. Ook verkrijgbaar als mini van 20cl.

Eerst proeven dan geloven? The Hague’s Finest is een winkel met alleen Haagse producten. Ontdek de beste Haagse producten in de winkel op Venestraat 20!

Standaardportret
Bekijk meer van