Waar kan ik terecht voor een PCR test in Den Haag?

PCR test laten doen in Den Haag? Op deze locaties kun je terecht voor een goedkope coronatest, spoedtest of PCR test voor reizen.

Door

Op zoek naar een testlocatie voor een PCR test in Den Haag? Of je nu een PCR test voor een reis-certificaat zoekt, een spoedtest of een goedkope PCR test; in Den Haag kun je altijd in de buurt een test laten doen. Hoewel het door het versoepelen van de regels in Nederland lijkt alsof de corona pandemie achter de rug is, is dit nog niet zo. Als je het nieuws volgt, zie je dat in China de regels zeer streng zijn. En China is niet het enige land waarvoor dit geldt. Wanneer je binnenkort op reis gaat, is een PCR test in Den Haag laten doen een aanrader. Je kunt een goedkope PCR test doen waarmee je binnen 24 uur de uitslag krijgt, een spoedtest waarbij de uitslag nog sneller is, of een last-minute test. Je hebt de uitslag met een last-minute coronatest al binnen 30 minuten.

Welke locaties zijn er voor coronatest in Den Haag?

In Den Haag kun je sowieso bij deze 5 coronatestlocaties terecht:

  • Den Haag – Bezuidenhout
  • Den Haag – Regentesselaan
  • Den Haag – Stille Veerkade
  • Den Haag Atlantic – Loosduinse Hoofdplein
  • Den Haag/Voorburg

Waar je je PCR test in Den Haag ook laat doen, je kunt altijd van de betrouwbaarheid uitgaan. De testen worden naar een ISO gecertificeerd laboratorium gestuurd. Hier wordt, indien je voor 12:00 een spoedtest laat doen, dezelfde dag nog het onderzoek gedaan en de uitslag verzonden. Het maakt dus niet uit welke van de bovenstaande locaties je kiest.

Coronatest voor reis-certificaat

Wanneer je op reis gaat, is een zelftest niet voldoende. Hiervoor moet je een officiële PCR test laten doen. Het laboratorium is RIVM gevalideerd en je krijgt een geldig reis-certificaat. Dit kan nodig zijn voor reizen naar het buitenland en dan met name buiten de EU. In niet alle landen, zeker buiten de EU is je coronabewijs in de app voldoende. Controleer dit voor vertrek en neem bij twijfel alsnog een internationaal reis-bewijs van een PCR test mee. Wat je wilt voorkomen is dat je in het land van bestemming aankomt en alsnog in quarantaine moet omdat je geen test kunt overhandigen. In het ergste geval kan de quarantaine zolang als je vakantie duren. Voor vertrek de regels voor het land van bestemming controleren is daardoor de moeite waard.

Standaardportret
Bekijk meer van