Voor iedereen een passend afscheid. Monuta is er ook in Den Haag.

Soms vragen nabestaanden zich na het afscheid af of ze wel de goede keuzes hebben gemaakt. Of had de overledene het misschien wel anders gewild? Het zijn vragen die vaker voorkomen na het overlijden van een dierbare.

Door

Daarom is het belangrijk om wensen van te voren al te bespreken, zodat nabestaanden niet met onverwachte vragen achterblijven. Ook voor uzelf is het goed om alvast na te denken over uw uitvaart. Het geeft u en uw nabestaanden een gevoel van rust als de uitvaart al is besproken en is vastgelegd.

 

Voor iedereen anders

Een uitvaart is persoonlijk en daarom voor iedereen anders. Misschien weet u al precies hoe het laatste afscheid eruit moet zien. Of wilt u bepaalde keuzes juist aan nabestaanden overlaten? Bij Monuta kunt u eenvoudig uitvaartwensen online, op papier of in een persoonlijk gesprek met de uitvaartverzorger vastleggen. Ook als u niet of elders verzekerd bent. En het wijzigen of bijstellen van wensen is heel eenvoudig.

 

Afscheid vastleggen in een voorgesprek

Een voorgesprek is een vrijblijvend gesprek met een uitvaartverzorger en is bedoeld om uitvaartwensen vast te leggen. De uitvaartverzorger neemt de wensen met u door en vertelt u over de mogelijkheden rondom het afscheid. U bespreekt hoe de uitvaart eruit moet komen te zien, zoals de keuze voor een begrafenis of crematie, de uitvaartkist, muziek en de bloemen. De uitvaartverzorger komt zelf uit de regio en is daarom bekend met alle lokale mogelijkheden, zoals lokale gebruiken en afscheidslocaties.

 

Dag en nacht bereikbaar
Bel als u uw uitvaartwensen wilt bespreken of meer wilt weten over wat de uitvaartverzorger voor u kan betekenen. Monuta is voor het regelen van een uitvaart dag en nacht bereikbaar op 0800 – 023 05 50.

 

Standaardportret
Bekijk meer van