Instappen in de Haagse woningmarkt? Met de Verhuurhypotheek lukt het.

Met een grote vraag naar woonruimte, is ook de markt voor woningen en appartementen voor de verhuur momenteel in trek. In Den Haag groeide het aandeel particuliere verhuur op de woningmarkt van 21% naar bijna 25% in de afgelopen vijf jaar. In de top 20 wijken met snelst gestegen woningprijzen staan maar liefst 10 Haagse wijken. De markt is dus zeker interessant voor beleggers. Instappen is echter niet bepaald gemakkelijk. Naast een goed netwerk, eigen vermogen en kennis van zaken heb je een financier nodig die snel schakelt en je een goede deal biedt.

Door

Verhuurhypotheek van Mogelijk

Mogelijk Vastgoedfinancieringen is een van de aanbieders van hypotheken voor de verhuur in Nederland. Opgericht door ondernemers weet deze financierder wat een vastgoedbelegger nodig heeft; een snel en soepel proces, aantrekkelijke voorwaarden, lage maandlasten en optimale flexibiliteit. Dat verwerkte Mogelijk in zijn Verhuurhypotheek waarmee Mogelijk vastgoedbeleggers helpt hun portefeuille op te bouwen.

Snel en scherp als belangrijkste voordelen

De belangrijkste voordelen van de Verhuurhypotheek van Mogelijk zijn snelheid, een makkelijk proces, persoonlijk contact en zeer scherpe maandlasten. Bij Mogelijk zijn die maandlasten laag omdat De Verhuurhypotheek aflossingsvrij is tot 75%. Bovendien is de aflostermijn 30 jaar.

Supersnel een voorlopige offerte

Uniek is verder dat je bij Mogelijk supersnel de indicatieve offerte op zak hebt. Dat begint met een quickscan, die vul je in 1 minuut in. Je ziet direct de rente over het bedrag waarvoor de Verhuurhypotheek wordt afgesloten. Vul je daarna nog enkele gegevens in, dan krijg je razendsnel de voorlopige offerte. Dit geeft de duidelijkheid die vastgoedbeleggers nodig hebben om snel te kunnen schakelen.

Herfinancieren van vastgoed

Ook voor vastgoedbeleggers die al een voet aan de grond hebben in de verhuurmarkt in Den Haag kan de Verhuurhypotheek van Mogelijk voordelen bieden. Met de gestegen marktprijzen zal in veel panden overwaarde zitten. Middels herfinancieren van beleggingspanden kun je de overwaarde liquide te maken en speel je als vastgoedbelegger geld vrij voor een eventueel nieuw project. Maar ook zonder overwaarde kan herfinanciering interessant zijn. Met de aantrekkelijk voorwaarden van de Verhuurhypotheek van Mogelijk kunnen de maandelijkse lasten wellicht omlaag.

Waarde van het pand is leidend

De groep verhuurders is heel divers; van zzp’ers of (oud-)ondernemers die een woning voor de verhuur als kapitaalopbouw beschouwen, tot professioneel vastgoedbeleggers die een reeks woningen hebben voor de verhuur. Wat de achtergrond ook is, voor Mogelijk Vastgoedfinancieringen is de waarde van het pand het belangrijkste bij beoordeling van een financieringsaanvraag. Met de Verhuurhypotheek kan Mogelijk een leensom van maximaal 80% van de waarde van het pand verstrekken. Dat biedt dus volop mogelijkheden om in te stappen of uit te breiden in de Haagse buy-to-let markt.

Standaardportret
Bekijk meer van