Vergroot je zichtbaarheid in Google

Online marketing bureau Connect your World gevestigd in Den Haag helpt al sinds 2018 bedrijven en organisaties door het hele land met het beter vindbaar en zichtbaar maken van hun website in Google.

Door

Online zichtbaarheid is belangrijker dan ooit voor bedrijven, aangezien voor een hele grote groep mensen een online aankoop doen net zo gewoon is geworden, als het doen van een aankoop in een fysieke winkel. Daarnaast is het overgrote deel van de bevolking in het bezit van een mobiele telefoon. Dit heeft als gevolg, dat rond de 80% van het verkeer dat naar je website komt via de mobiele telefoon binnenkomt.

Bovenaan in Google

Uit vele onderzoeken is gebleken, dat als een website bovenaan in Google staat een website meer bezoekers krijgt met meer omzet en een hogere winst als gevolg. Dat is echter niet zo makkelijk als het lijkt. Op de resultaten pagina van Google is er slechts ruimte voor 3 advertenties en 10 organische resultaten. Heb je een bedrijf in een branche met veel en sterke concurrentie? Dan is een plek bovenaan Google lastig te bereiken, maar aan de andere kant ook noodzakelijk. Investeren in goede webteksten, SEO optimalisatie en Google Ads is om die reden een must om een goede omzet en meer winst te behalen.

Hoe kom je bovenaan bij Google?

Google is gek op goede en unieke content. Hun missie is om elke gebruiker van hun zoekmachine een juist antwoord te geven op de vraag of vragen die ze hebben. Daarvoor is het ook van belang om bestaande content regelmatig te updaten. Na een zoekwoordenonderzoek en een concurrentie analyse beginnen we altijd met het optimaliseren van de al aanwezige content. Dit is belangrijk omdat er ontzettend veel content over elk onderwerp op het world wide web aanwezig is. Wil je dat je webteksten blog posts volop gelezen worden? Dan zal je er voor moeten zorgen, dat je opvalt. Daarnaast is het de taak van de content marketeer om Google zo precies als mogelijk te laten weten waar een tekst of een blog over gaat. Alleen dan weet Google hoe ze jouw pagina moeten ranken ten opzichte van andere relevante pagina’s. De zoekwoorden waarop je graag gevonden zou willen worden, plaats je daarom in de titel, tekst, koppen, alt tekst, URL en nog veel meer plekken.

Content marketing bureau

Met goede content kan je het verschil maken. Als jij op jouw website het antwoord geeft op vragen die leven bij jouw doelgroep. Dan heb je een grote kans, dat een website bezoeker verandert in een klant. Daarom is het belangrijk om een gevarieerd aanbod van content op je website te krijgen. Ga voor de unieke invalshoek en kopieer geen content van andere websites. Daar word je uiteindelijk voor beloond. Kom meer te weten van uw content marketeer.

Linkbuilding in SEO

Een andere belangrijke factor om goed te scoren met SEO is Linkbuilding. Als op een andere website dan die van jou een link geplaatst is naar jouw website, dan ziet Google dat als een kwaliteitsstem voor deze website. De kunst is om een link te krijgen op een website met autoriteit en veel websitebezoekers. Om tijd te besparen en de juiste links te vinden, kunt u het beste een linkbuilding bureau inschakelen. In Off Page SEO is het ook belangrijk om online reviews te scoren. Google kijkt daarbij of er een goede klantinteractie is, terwijl potentiële klanten reviews doornemen ter bevestiging van hun aankoopbeslissing.

Wilt u nog meer weten over andere SEO factoren? Neem dan contact op met Herman Geertsema, SEO specialist Den Haag.

Standaardportret
Bekijk meer van