Units huren: de beste oplossing voor tijdelijke ruimtes

Units huren maakt het mogelijk om flexibele en snelle oplossingen te creëren voor extra ruimte. Zo worden units de laatste jaren voor veel verschillende sectoren gebruikt. Door de modulaire constructie is het mogelijk om een passende oplossing te vormen voor gebrek aan ruimte. In een tijd waarin duurzaamheid en flexibiliteit steeds belangrijker worden, zijn units huren een geschikt oplossing.

Door

Van noodlokalen tot kantoorgebouwen huren

Bedrijven zijn constant veranderingen aan het ondergaan. En voor elke verandering is er andere behoefte aan ruimtes. Dankzij de modulaire bouw van de units kan RECO ruimtes creëren die voor elke toepassing is. Units huren bij RECO biedt flexibiliteit en aanpasbaarheid. Dankzij de verwisselbare wandpanelen plaatsen ze in elke situatie de beste opstelling van de units. U kunt eenvoudig de units vergroten of verkleinen naar uw wensen. Zo zijn de units van RECO voor verschillende toepassingen ingezet zoals noodlokalen, kantines, kapperszaken, tandartspraktijken,  triageruimtes en meer.

De units van RECO zijn een uitstekend voorbeeld van modulaire en duurzame oplossingen. Ze kunnen snel worden geïnstalleerd en aangepast, waardoor bedrijven hun ruimte kunnen afstemmen op de actuele behoeften. Als er meer ruimte nodig is, kan dit eenvoudig worden gerealiseerd, en als de behoefte afneemt, kan de ruimte worden verkleind zonder ingrijpende verbouwingen. Dit betekent dat bedrijven alleen betalen voor wat ze op dat moment nodig hebben. Dit is niet alleen kosteneffectief, maar ook duurzaam omdat er minder ongebruikte ruimte is die moet worden verwarmd, verlicht en onderhouden.

Volledige ontzorging: units huren

Een van de voornaamste redenen voor het huren van units bij RECO is dat ze een totaal oplossing bieden. Zo biedt RECO meer dan alleen het plaatsen van units voor uw personeel. U vindt er alles wat u nodig hebt, van meubels en sanitaire voorzieningen tot het toegankelijk maken van de units met steigers en liften. RECO begrijpt dat uw project of kantoor niet stopt bij de deur van een unit. Daarom bieden ze opties om het meeste uit uw units te halen.

Circulair bouwen

Naast het voordeel dat u met modulaire units alle kanten op kan. Is het daarnaast ook een bijdrage aan de circulaire economie. Na de huur periode worden de units gedemonteerd en vervolgens bij iemand anders weer opnieuw gemonteerd. Alle onderdelen zijn herbruikbaar en worden dus opnieuw gebruikt. Hierdoor draagt u bij aan de circulaire economie en een duurzamere toekomst.

Het huren van units biedt flexibele oplossingen voor extra ruimte en is geschikt voor vele sectoren. Dankzij de modulaire constructie van RECO kunnen units worden aangepast aan verschillende toepassingen, variërend van noodlokalen tot kantoorgebouwen.

Bij RECO huurt u niet alleen units; ze voorzien uw gehele project van materieel. Voor meer informatie over het huren van units bij RECO of andere materieeloplossingen kunt u terecht bij RECO.eu.

 

Standaardportret
Bekijk meer van