The Hague’s Finest: Naïf verzorgingsproducten

Toen vrienden Jochem en Sjoerd in 2013 tegelijkertijd vader werden, verbaasden zij zich óók tegelijkertijd over de ingrediëntenlijst van verzorgingsproducten voor baby’s. Ze lazen moeilijke woorden, misleidende claims en ontdekten schadelijke ingrediënten. Dat moest anders. En daarom werd al vrij snel na de geboorte van hun kinderen ook Naïf geboren. In Den Haag!

Door

Want Naïf vindt het niet zo erg om clichés te onderstrepen. We willen toch allemaal het aller- allerbeste voor de kleine? Daarom laat Naïf niet alleen loze kreten achterwege, maar stoppen ze alleen dát in hun verzorgingsproducten wat echt nodig is. Het zijn natuurlijke alternatieven als lijnzaadolie, katoenzaadolie en avocado-olie. Ingrediënten die net zo goed – of zelfs beter – werken dan de niet-zo-natuurlijke variant. Je vindt ze terug in de plasticloze billendoekjes, de shampoo, de zonnebrandcrème met natuurlijke UV-filter en in de zwangerschapsolie. En de verzorgingsproducten hebben nog meer gemeen: ze zitten in een duurzame verpakking, gemaakt van rietsuiker.

Jong en oud kan zich insmeren en inzepen met de producten zonder microplastics en harde chemicaliën. Want het Scheveningse merk is inmiddels uitgegroeid tot een merk voor baby’s, kinderen en volwassenen. En, niet geheel toevallig, zijn de natuurlijke huid-, haar- en lichaamsverzorgingsproducten ook uiterst geschikt als kraamcadeau, of als cadeau aan jezelf!

Dit is een van de honderd verhalen van een lokaal merk. Ontdek de gehele maakindustrie van Den Haag bij The Hague’s Finest, een lokaal warenhuis met alleen producten uit Den Haag. Er zijn inmiddels meer dan 100 Haagse merken aan ons verbonden. Kom langs in de pop-upwinkel aan de Venestraat 20 of bestel online via thehaguesfinest.com.

Standaardportret
Bekijk meer van