The Hague’s Finest: Hermit Gin maakt zijn eigen gin

The Hague’s Finest is een lokaal warenhuis dat meer dan 125 Haagse merken vertegenwoordigt. In deze rubriek laten we je kennismaken met de experts, kunstenaars en genieën uit onze stad die producten maken waar je mondhoeken direct van gaan krullen.

Door

Hermit Gin maakt gin die in kleine partijen wordt gedestilleerd. In deze sterke drank vind je enkel natuurlijke ingrediënten. Niet je typische gin-gin. Wel een echte Hermit. Maker Willy begon zijn carrière als ontwerper voor verpakkingen. Hij droomde al lange tijd van zijn eigen gin. Dus maakte hij ‘m waar. Hand in hand met Nederlandse leveranciers wist hij een unieke gin te produceren met simpele, maar soms zeldzame, ingrediënten: vakmanschap en een passie voor harmonieuze smaken. Tegenwoordig kun je Hermit vinden in de voormalige Caballero fabriek. Drie keer raden wat ze daar tijdens de vrijmibo drinken.

Hermit drink je om het leven te vieren. Met een goede cocktail in de handen. Dit Haagse merk is er heilig van overtuigd dat hun perfecte combinatie van ingrediënten mooie vriendschappen kan creëren. Nu nog de vraag of je die morgenochtend nog herinnert. In de gin zit verschillende citrusschillen verstopt, maar de botanische ingrediënten zijn de grootste verrassing. En dat zoute randje? Dat is het bronwater uit de Oosterschelde! Brengt je homemade cocktails naar een nieuw niveau. Eerlijk is eerlijk, de fles is al mooi om naar te kijken. En als je daar eens goed op focust kun je zomaar een verstopte boodschap vinden.

Je vindt Hermit en andere sterke drank in de nieuwe slijterij in de winkel van The Hague’s Finest!

Hermit

Combinatietip: voeg bij de gin en tonic zeekraal en grapefruit toe voor een ziltige smaak of kies voor de combinatie sinaasappel en kaneel. €39,95

Eerst proeven dan geloven? The Hague’s Finest is een winkel met alleen Haagse producten. Ontdek de beste Haagse producten in de winkel op Venestraat 20!

Standaardportret
Bekijk meer van