The Hague’s Finest: Hart Beach, dé thuishaven voor surfers

The Hague’s Finest is een lokaal warenhuis dat meer dan 125 Haagse merken vertegenwoordigt. In deze rubriek laten we je kennismaken met de experts, kunstenaars en genieën uit onze stad die producten maken waar je mondhoeken direct van gaan krullen.

Door

Hart Beach is dé thuishaven voor surfers en voor iedereen die neer wil ploffen bij horeca aan zee. Makers Paul en Romke zijn broers die in de jaren 70 een surfshop voor langharige ‘beach bums’ opende. Inmiddels is die uitgegroeid tot een shop, school én restaurant. Geen zee is voor hen te hoog, zolang ze er maar ‘surf’ voor kunnen zetten. Daarom is er nu ook surfbier, zodat ze ook bij je thuis aan je lippen kunnen hangen.

De drie bieren zijn een door te drinken weizen, een frisse saison en een krachtige tripel. Uniek in smaak en soort, maar naast het merk is er nog een kenmerk dat die bieren bindt: ze worden met een groen hart geproduceerd. Logisch, want Hart Beach heeft niet voor niets een green key aan de sleutelbos hangen. De etiketten van de bieren zijn ontworpen door Nienke. In haar eigen surrealistische stijl heeft ze de types in illustraties weten te vangen. Neem een slok van Hart Beach’ unieke en exclusieve bieren, en proef wat de Haagse (surf)cultuur te bieden heeft!

Product Hart Beach: Oh My Ahab Weisse, een klassieker.

Door te drinken en fris. Goed troebel, want het bier bestaat voor ongeveer de helft uit tarwe. € 3,00

Eerst proeven dan geloven? The Hague’s Finest is een winkel met alleen Haagse producten. Ontdek de beste Haagse producten in de winkel op Venestraat 20!

Standaardportret
Bekijk meer van