The Hague’s Finest: de vrolijke sok van Alfredo Gonzales

Wie de vrolijke sok past, trekke hem aan. Want die van Alfredo Gonzales zien er niet alleen leuk uit, maar zijn ook nog eens duurzamer. En van dat soort kwaliteit waarbij je blote grote teen niet na drie weken al gedag komt zeggen.

Door

Noem de makers van Alfredo Gonzales gerust helden op sokken. Want Michiel en Martin  laten zien dat een duurzame sok echt niet van geitenwol gemaakt hoeft te worden. Vrolijke kleuren, eigentijdse prints en kwaliteit zijn kenmerkend voor het zowel Haagse als Rotterdamse merk. De sokken worden in Italië gemaakt van duurzaam en hoogwaardig katoen, door middel van 168 naalden die de sokken tot een geheel breien. Dat zorgt ervoor dat ze naast comfortabel zijn, er ook kwalitatief goed uitzien. Daarnaast is de stof al voorgewassen om krimpen te voorkomen én hebben ze die vervelende naad bij de tenen weggelaten voor meer comfort. En, vooruit, sommigen zijn ook gemaakt van wol.

Gouden tip: The Hague’s Finest heeft samen met Alfredo Gonzales een sokkenlijn gelanceerd met de opdruk: Korte Poten of Lange Poten. En laten die nou nét geschikt zijn om mondhoeken te laten krullen tijdens moeder- en vaderdag. Uiteraard is de sok-maatvoering doorgevoerd om een goed duo te vormen. De Korte Poten zijn verkrijgbaar in schoenmaat 38 tot 41, de Lange Poten in maat 42 tot 45.⁠

Alfredo Gonzales is één van de honderd Haagse merken die verbonden is aan The Hague’s Finest. Koop lokaal en ontdek wat Den Haag letterlijk en figuurlijk in huis heeft in de lokale warenhuis op Venestraat 20 in de binnenstad of surf naar thehaguesfinest.com.

Standaardportret
Bekijk meer van