The Hague’s Finest: de Rokende Règâhs

The Hague’s Finest is een lokaal warenhuis dat meer dan 125 Haagse merken vertegenwoordigt. In deze rubriek laten we je kennismaken met de experts, kunstenaars en genieën uit onze stad die producten maken waar je mondhoeken direct van gaan krullen.

Door

Wat tien jaar geleden begon op een Weber, groeide uit tot prijswinnende barbecue-expertise. De Rokende Règâhs tilden hun eigen hobby naar een hoger niveau door een kruidenmix samen te stellen die letterlijk in de prijzen viel. Makers Stefan, Edward, Willem en Daan (op de foto) zijn al sinds de brugklas bevriend.

Op een barbecuewedstrijd kwamen ze tot de realisatie dat ze niet alleen goed waren in samen bier drinken, maar ook in het bereiden van smaakvolle gerechten op de grill. Ze raakten al snel verslaafd aan het meedoen aan wedstrijden, en vlogen dan ook binnen de kortste keren de wereld rond om deel te nemen aan (wereld)kampioenschappen.

De truc om nummer 1 van Nederland te worden en de top 5 van Europa te bereiken? Règâh Rub. Smaakexplosies in een zakje. Kruidenmengsels die tot in de korrel zijn geperfectioneerd om kip, brisket, spareribs of varkensschouder op smaak te brengen. Want aan de hand van de feedback die de jury’s gaven, verbeterden zij de drie zakjes rubs. Iets minder zoet, iets zouter of een gram meer knoflook. Het uiteindelijke recept dat goud binnenhaalde, vind je nu ‘gewoon’ in de schappen.

Daarom is hun slogan: ‘lekkere BBQ, simpel gemaakt’. Word de kampioen van je eigen buurt door de kruiden toe te voegen aan gerechten die de barbecue op of de oven in gaan. Simpeler kunnen ze het niet maken. Lekkerder wel!

Product Rokende Règâhs: Smokin’ Hot Chicks

Tip: Voeg 25 gram kruiden toe aan 500 gram kippendijen. Goed laten intrekken, bereiden op je favoriete wijze en smullen maar! Prijs € 4,95.

Eerst proeven dan geloven? The Hague’s Finest is een winkel met alleen Haagse producten. Ontdek de beste Haagse producten in de winkel op Venestraat 20!

 

Standaardportret
Bekijk meer van