The Hague Real Estate Services, de full service NVM-makelaar is verhuisd

Sinds 2012 houdt The Hague Real Estate Services zich bezig met het maken van de juiste match. Wij vinden die betrouwbare huurder voor u of die solide koper. Of u nu een fijne huurwoning zoekt of precies de juiste koopwoning, wij zijn er voor u. Sinds begin februari 2023 bieden wij onze diensten aan op de Anna Paulownastraat 73.

Door

Exclusief, verbindend en echt

Fullservice NVM makelaar The Hague Real Estate Services staat voor exclusief, verbindend en echt. Wij verhuren, beheren en verkopen woningen en appartementen in het luxe segment van Den Haag, Wassenaar en Voorburg. Door middel van onze jarenlange ervaring en dankzij onze mensenkennis realiseren wij de mooiste matches. Dat doen wij oprecht met een zeer enthousiast team. Zij regelen alles voor u, wat u zich maar kan wensen. Daarmee ontzorgen zij u volledig en creëren ze ´wow´ momenten. Wij leveren daarbij net dat beetje meer extra service.

Goed luisteren en de verbinding zoeken

Wij helpen u vooruit met het bouwen van uw toekomst. In een samenwerking zien we jou echt. We luisteren naar uw wensen en gaan voor het hoogst haalbare resultaat. Menigmaal hebben we de verwachtingen van onze klanten overtroffen. Dat kan alleen als we zeer goed naar u luisteren. Dat is ook de reden, dat de kwaliteit van de match altijd boven de snelle deal gaat. Als we een goede verbinding weten te leggen tussen de juiste mensen (tussen de huurder en verhuurder), dan is het eindresultaat, dat beide partijen blij en tevreden zijn.

Woning verhuren aan expats

Wilt u uw woning verhuren? In Den Haag kunt u heel goed uw huis verhuren aan expats. Vanwege diverse grote bedrijven en de vele internationale organisaties werken er veel expats in de regio Den Haag. Een expat is iemand uit het buitenland met veel expertise, die tijdelijk in Nederland komt werken. Deze personen moeten ook ergens wonen. Omdat ze op een gegeven moment ook weer terug gaan naar hun land van herkomst, heeft het tijdelijk huren van een luxe en comfortabel appartement bijna altijd de voorkeur. The Hague Real Estate Services is een specialist in het tijdelijk verhuren van luxe appartementen aan expats. Door inmiddels meer dan 10 jaar ervaring hebben we een zeer uitgebreid en goed netwerk opgebouwd. Dit helpt ons enorm bij het vinden van de juiste matches voor onze klanten.

Full service NVM makelaar

Als full service NVM makelaar doen we nog veel meer dan het tijdelijk huren en verhuren van luxe appartementen aan expats en andere gegadigden. Wie bieden bijvoorbeeld ook short stay appartementen aan. Bij Short stay wonen bezoekers van de stad tijdelijk in een woning voor minimaal zeven nachten en maximaal 4 personen. Met Short stay verhuur kunt u tijdelijk meer inkomen verdienen, zonder dat u vast zit aan langlopende contracten.

Vastgoedmanagement

U kunt The Hague Real Estate Services ook inschakelen voor vastgoedmanagement. De laatste jaren kopen steeds meer beleggers woningen op als investering. Woningen hebben echter jaarlijks onderhoud nodig. Anders heeft u grote kans, dat de waarde van een woning stagneert. Terwijl het juist belangrijk is, dat de investering rendabel wordt. Omdat vastgoed management een andere tak van sport is, dan het doen van investeringen, kunnen investeerders het vastgoedmanagement beter uitbesteden aan een vastgoedmanager.

Verhuisd

The Hague Real Estate Services is verhuisd van de Koninginnegracht 60 in Den Haag naar:

Anna Paulownastraat 73
2518 BC Den Haag
Kantoor: 070-2141077
Manon de Lange: 06-21874097

Op deze nieuwe locatie gaan we een volgende nieuwe fase van ons bedrijf in. We blijven ons volop inzetten om goede matches tussen huurder en verhuurder te creëren.

Standaardportret
Bekijk meer van