Slaag je niet met verlichting kopen in Den Haag?

OVERWEEG DEZE LAMPENWINKEL EENS.

Je interieur is een belangrijk element als het gaat om je thuisvoeIen in je eigen huis. Het is belangrijk dat je huis een plek is die niet alleen comfortabel is, maar ook sfeervol en inspirerend. Licht speelt een grote rol in het creëren van sfeer en comfort. Slaag je niet met verlichting kopen in Den Haag? Dan is het de moeite waard om wat verder te kijken: bij Straluma in Barendrecht vind je een enorm aanbod verlichting in alle gewenste stijlen.

Door

7.500 vierkante meter showroom

De showroom van Straluma is meer dan zomaar een winkelruimte. Met maar liefst 7.500 vierkante meter, verdeeld over drie verdiepingen, biedt deze showroom een unieke ervaring. De indeling is overzichtelijk, waardoor je eenvoudig vindt wat je zoekt, ondanks de omvang van de winkel. De begane grond is gewijd aan een uitgebreide collectie verlichting. Of je nu een charmante hanglamp, een verfijnde schemerlamp of een staande lamp als pronkstuk voor je woonkamer zoekt, de ideale lamp is binnen handbereik. Als je niet alleen verlichting, maar ook andere stukken voor je interieur nodig hebt, loont een bezoek aan de eerste verdieping. Hier vind je de klassieke afdeling, waar niet alleen de mooiste klassieke lampen te vinden zijn, maar ook onder meer zitcombinaties, stoelen, kasten en andere meubelstukken met een tijdloze uitstraling. En voor de liefhebbers van modern biedt de tweede verdieping strakke, hedendaagse meubels en verlichting. Of je nu een eetgedeelte, een relaxfauteuil of een kapstok zoekt, Straluma heeft het allemaal.

Voor elke interieurstijl

Niet alleen in de grote showroom, maar ook online kun je veel inspiratie opdoen als het gaat om interieurstijlen. Of je nu al precies weet welke stijl je wilt kiezen, of dat je eigenlijk nog geen idee hebt: we helpen je graag verder met deskundig advies en tal van voorbeelden. Ook op het gebied van de nieuwste verlichting trends heeft onze collectie veel te bieden.

Industriële stijl

De industriële stijl is ook in 2023 nog enorm populair. Deze trend kenmerkt zich door het gebruik van ruwe materialen, zoals beton, staal en baksteen. Constructiedetails, zoals leidingen en buizen, mogen in deze trend gewoon zichtbaar blijven. Het kleurenpalet is neutraal en de meubels minimalistisch, maar ook een statementstuk, zoals een grote hanglamp, past prima in deze trend.

Nieuwe Scandinavische stijl

De afgelopen jaren zag je ook de Scandinavische stijl steeds meer terug en deze trend zet door in 2023. Bij deze trend horen lichte kleuren en alle ruimte voor daglicht. Is er minder daglicht? Dan zorgt goede verlichting voor de juiste sfeer. Nieuw in 2023 is de toevoeging van donkerder kleuraccenten, die je ook terugziet in de accessoires.

Invloeden uit de hele wereld

Ook de bohemian stijl (ook wel ‘hippiestijl’ genoemd) is een mooi voorbeeld van een woonstijl die in 2023 helemaal terug is van weggeweest. In deze stijl kun je werken met designs vanuit de hele wereld. Natuurlijke materialen zoals rotan en riet zie je steeds meer. Maar ook prachtige motieven uit het Midden-Oosten en de echte Ibiza style kunnen gecombineerd worden.

Zeven dagen per week inspiratie

Er valt op interieurgebied dus heel wat te kiezen. Maar we weten ook dat veel mensen de hele week druk zijn met werk, gezin en hobby’s. Met die drukke agenda’s in gedachten, opent de showroom van Straluma zeven dagen per week haar deuren. En dankzij de gunstige ligging nabij de op- en afrit van de A15 in Barendrecht en de grote parkeerplaats bij de showroom is ook de reis geen enkel probleem. Als kers op de taart kun je bij de medewerkers van Straluma terecht voor deskundig advies. Of je nu hulp nodig hebt bij het kiezen van de juiste verlichting of bij het ontwerpen van een lichtplan, zij denken graag mee om samen jouw ideale woonstijl te kunnen creëren.

Standaardportret
Bekijk meer van