Samsung reparaties in Den Haag? ThePhoneLab helpt je terwijl je wacht!

Het laten repareren van een telefoon is vaak een betere keuze dan het vervangen ervan. Niet alleen is het herstellen van een defect toestel een hele duurzame keuze; je bespaart er ook veel geld mee.

Door

Hoewel er online reparatiesetjes worden aangeboden om zelf een reparatie uit te kunnen voeren, raadt men dit sterk af. Je bespaart er nauwelijks tijd mee en de kans dat de schade aan het toestel verergert is onnodig groot. Kies voor een reparatie van je kapotte toestel bij een professionele partij!

Verschillende soorten reparaties aan een Samsung smartphone

Je Samsung repareren kan je doen bij een bedrijf dat hierin is gespecialiseerd. Hier kunnen verschillende vormen van reparaties worden uitgevoerd. Kies bijvoorbeeld voor het vervangen van het scherm, of het vernieuwen van de batterij. Het vervangen van het scherm laat het toestel als nieuw lijken. Zo stoor je jezelf niet langer aan de vervelende krasjes op het scherm, of bijvoorbeeld de diepe barst na het laten vallen van de telefoon. In veel gevallen is alleen het scherm beschadigd; de technologie achter het scherm werkt vaak nog goed.

Het vervangen van de batterij van het toestel is interessant wanneer je deze steeds vaker op moet laden. Een intensief gebruik van een smartphone maakt dat de accu na een jaar of twee aan vervanging toe is. Waar je het toestel voorheen iedere avond aan de lader legde, moet dat nu mogelijk al aan het eind van de middag. Het kan bijzonder frustrerend zijn; een nieuwe accu laten plaatsen kan al vanaf een paar tientjes. De exacte kosten zijn hierbij afhankelijk van het model Samsung telefoon wat je gebruikt.

Reparaties aan verschillende soorten Samsung telefoons 

Professionele partijen zoals ThePhoneLab in Den Haag repareren in de basis vrijwel iedere Samsung telefoon. Vaak begint een reparatie met het stellen van een diagnose; dit is gratis. Op basis van de diagnose wordt een passende reparatie voorgesteld. Op de website van ThePhoneLab in Den Haag vind je meer informatie over de verschillende modellen die gerepareerd kunnen worden. Het gaat bijvoorbeeld om de Samsung Galaxy S23, de Samsung Galaxy S22, de Samsung Galaxy A52, de Samsung Galaxy A51 en oudere modellen uit beide reeksen.

Is jouw telefoon kapot of denk je dat deze aan vervanging toe is? Laat het apparaat dan repareren in plaats van dat je een heel nieuw toestel aanschaft! Breng je Samsung langs een professioneel bedrijf en binnen enkele uren of dagen heb je je telefoon weer in je handen.

Standaardportret
Bekijk meer van